GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CUPA BUCUREȘTIULUI

Probleme la Cupa Bucureștiului! Mai mulți copii au leșinat din cauza căldurii

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2016 16:48

În aceste zile, în Capitală, se desfășoară Cupa Bucureștiului, dedicată copiilor. Cum temperatura a fost extrem de ridicată și a ajuns chiar și la 40 de grade la umbră, organizatorii au avut mari probleme.

Meciurile fuseseră programate la ora prâznului și, surprinzător, nu s-a luat nici o decizie atunci când au văzut că nu se poate juca pe o asemenea caniculă.

Câțiva copii au leșinat și au avut nevoie de intervenția medicilor din cauza căldurii. Din fericire nu s-a întâmplat ceva mai grav, iar cei care se ocupă de competiție au decis să mute orele de disputare.

Așadar, jocurile se vor disputa după ora 18:00, tocmai pentru ca temperatura să fie ceva mai scăzută. Decizia a fost luată de AMFB. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
powersteaua
powersteaua  •  19 Iunie 2016, 17:55

Am fost la meciuri, ca parinte al lui alexandru iulian enache, grupa 2004. Pot spune ca a fost cald, dar arbitri au aplicat prevederile de regulament referitore la pauza de hidratare. A fost o cupa ce i-a tinut pe copii in ritm de joc si propun ca, anul viitor, amfb sa orgnizeze mai multe cupe de acest gen.

929371553813840
Robin Gene  •  19 Iunie 2016, 05:19

***.Sa pui copiii sa joace pe caldura asta !?.Dupa cate s au intamplat,nu au unvatat nimic.D c nu organizeaza aceste competitii primavara,toamna.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martinpen
martinpen  •  18 Iunie 2016, 22:54

Poate afla si cei de la AMFB ca pe sintetic temperratura e cu 10 grade mai mare...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează