GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PARADĂ 1 DECEMBRIE

Protest ciudat al ultrașilor! Ce vor de 1 decembrie: "Nu vrem acești analfabeți luați de pe câmp la parada Centenarului"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2018 19:03

Parada din data 1 decembrie 2018 riscă să fie deturnată. Ultrașii din galeriile formațiilor de fotbal amenință că vor reacționa în cazul în care Jandarmeria se va număra printre instituțiile care vor defila. 

Evenimentul "Interzis Jandarmeriei Române să defileze de 1 Decembrie 2018" a fost propagat de Revista Ultra. Fanii au folosit un limbaj dur, reprobabil, pentru a-și motiva decizia, dar precizează că nu vor recurge la violență în cazul în care doleanța nu le este ascultată. 

Pasaje din comunicatul ultrașilor

"În fiecare an, de 1 Decembrie, jandarmii îşi şterg bastoanele mânjite cu sângele cetăţenilor români pe care i-au lovit în timpul anului. De Ziua Naţională a României îşi lustruiesc bocancii murdari.

Pe 1 Decembrie, acestor analfabeţi luaţi de la câmp li se dau nişte uniforme noi, pozând în apărători ai legii. Începând cu acest an, s-a terminat distracţia.

Jandarmeria Română, o instituţie aservită politic şi care are ca principal scop gazarea şi bătaia românilor, fie că vorbim de protestele din 10 august, de protestele din 2017, de cele din 2012, de Roşia Montană, de Pungeşti sau de modul jandarmilor de a acţiona pe stadioanele de fotbal.

Pentru toate abuzurile făcute asupra suporterilor, pentru toate bătăile date jurnaliştilor, suporterilor, cetăţenilor acestei ţări, pentru toate înscenările pe care le-au făcut, începând cu 13-15 iunie 1990 şi continuând pe cele pe care le-am demascat deja, ianuarie 2012 şi protestele recente din Piaţa Victoriei, noi, Revista ULTRA’, anunţăm în mod oficial că Jandarmeria Română nu are ce căuta în cadrul defilării militare organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României.

La an aniversar, la 100 de ani de la Marea Unire, să-i vedem pe jandarmi defilând nu ar fi decât o altă înjosire la care poporul român este supus.

Daca Jandarmeria Română nu va avea decenţa să se retragă de la parada de 1 decembrie, atât la Alba Iulia, cât şi în Bucureşti, vă invităm sa îi oferiţi ceea ce merită sau să vă întoarceţi cu spatele la defilarea jandarmilor, ridicând aceleaşi degete pe care Florin Iordache le arată românilor. Romania este a noastră, nu a lor!", se arată în comunicatul fanilor. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
795124447498833
Gabriel Cristea  •  27 Noiembrie 2018, 20:28

Asemenea mesaje infecte, ce au ca scop dezbinarea, sunt specifice extremiștilor, fie că sunt de stânga sau de dreapta. Jandarmeria este un corp militar care apără legea și Constituția României, nu o mână de haimanale anarhiste!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  26 Noiembrie 2018, 09:28

romanul are memoria scurta . romanul uita si iarta . romanul este pasiv. romanul este las. la parada vor asista oameni care vor flutura steguelete,oameni care vor fi mandri ca sunt romani in acea zi. daca oamenii ar dori sa taxeze pe cineva , acei oameni nu-si vor face aparitia la parada,iar ca sa arate degetul aratat de iordache florin trebuie sa huiduie momentul in care hulita jandarmerie isi va face aparitia.

spinoza
spinoza  •  25 Noiembrie 2018, 23:23

Super! Așa să faceți!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează