GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AUTO-BILD.RO

Protestul taximetriștilor » Mii de mașini au blocat traficul din București

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 martie 2019 13:07

Protest taximetriști – Traficul din centrul Bucureștiului a fost paralizat, din cauza unui nou miting al transportatorilor români.

Prin acest protest, taximetriștii din toată țara speră să obțină interzicerea serviciilor de ridesharing, precum Uber sau Taxify, pe care le consideră „piraterie'.

Federația Operatorilor Români de Transport (FORT) a organizat un protest în fața Guvernului. Zeci de taxiuri au staționat ore întregi în Piața Victoriei, șoferii solicitând interzicerea transportului neautorizat de persoane.

Reprezentanții FORT au avut o discuție cu Ministrul Transporturilor și susțin că li s-a promis aprobarea schimbărilor cerute de ei. Acest lucru ar urma să se întâmple la următoarea ședință a Guvernului. Drept urmare, protestul s-a încheiat prematur. Toate detaliile pe auto-bild.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
crimson.veritas
crimson.veritas  •  20 Martie 2019, 19:23

In ce priveste ... protestul taximetristilor ... nemultumirile lor sunt corecte si cerereile mai de bun-simt! Nu cunosc daca manifestatia este autorizata sau nu ... deci vorbesc de fondul ... nu de forma ... protestului. Uber-ul, Taxify si alte astfel de servicii alternative de transport public de persoane ... sa plateasca si ele ... autorizatie de transport ... si sa respecte acelasi cerinte pe care le respecta si taximetristii ... atat in ce priveste contributia la bugetul public a unei activitati comerciale ... cat si masurile care au in vedere ... siguranta calatorilor ... si o sa vedeti cum costurile transportului ... vor creste ... si nu va mai exista ... aceasta concurenta neloiala ...:)) Uberu' si co. ... functioneaza pe o ... deficienta de legislatie ... si practica servicii de transport in mod incorect ... atat fata de bugetul de stat, cat si fata de ceilalti competitori pe piata. Taximetristii nu cer altceva ... decat sa se ... umple un vid ... din legislatia romanesca ... nu cer ca #rezistii ... de exemplu ... sa se defiinteze democratia, parlamentul, partidele, televiziunile, etc ...:)) Am folosit si eu servicii de Taxi ... 90% au fost in regula ... si la preturile respective ... nu poti sa ceri mai mult ... vorbim de 1.6-1.9 Ron / KM ... din care cca 50% intra la bugetul de stat! ...:))

crimson.veritas
crimson.veritas  •  20 Martie 2019, 19:12
Postat de Adrian Constantin Sendroiu pe 20 Martie 2019, 17:54

daca taximetrii ar fi fost civilizati, uberul n-ar fi existat. Ceea ce fac taximetristii este ilegal, ar trebui sa i se ia permisul fiecarui taximetrist care a blocat Bucurestiul, POti cere respect civilizatie daca si tu esti civilizat si ii respectii pe ceilalti ceea ce nu poate fi cazul la taximetristi.

Inainte sa vorbesti de ... civilizatie ... ar fi bine sa cunosti legile tari din care faci parte ... 'ridicarea permisului' ar fi un abuz ... deci nu faci decat sa instigi la ... comiterea unui abuz ... cum este asta civilizatie? Daca ... manifestatia taximetristilor ... nu este autorizata ... se poate dicta cel mult ... o amenda contraventionala ... dar cum am explicat anterior ... asta trebuie aplicat la toata lumea ... nu numai la ... taximetristi! ...:)) Fac aceasta precizare ... desi cunosc ... ca orice incercare de discuta cu un #rezist ... in alt registru ... decat ... dimensiunea isterica a acestuia de 'teenage drama queen' ... este complet sortita esecului ...:))

crimson.veritas
crimson.veritas  •  20 Martie 2019, 19:03

Daca orbim de ... Respectarea Legii ... orice #rezist care a participat la o manifestatie publica neautorizata ... conform Legii 60/1991 ... ar trebui amendat contraventional conform Legii 61/1991 ... iar manifestatile respective ... disperaste in secunda 2 ... pentru ca se ocupa spatiul public in mod ilegal! Acelasi principiu trebuie aplicat si celor cativa 'magistrati' ('procurori' si 'judecatori') care au ocupat spatii publice in mod ilegal ... dreptul la greva ... nefiind recunoscut Profesiei de Magistrat ... se incadreaza tot la contraventie ... siu conform Legilor pe care le-am aratat ... se sanctioneaza cu amenda. Mai mult ... astfel de manifestatii ... incalca Statulul Magistratului Roman ... si se impune si o sanctiune disciplinara, pe langa cea penala! Legea trebuie sa produca efecte pentru toti, si nu se poate aplica in mod selectiv ... in Romania se dezbate problemele din Justitie, Servicii ... noi care suntem interesati si de fotbal ... am seziat si marile probleme de la MApN ... dar ... imo ... cele mai grave probleme la ora actuala ... sunt in cadrul Politiei Romane ... care pur si simplu refuza ... sa asigure Ordinea si Linistea Publica in Romania ... fiind una din cele mai Active componente ale *** Institutionale din Romania ... cunoscuta ca Stat Paralel! ....:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează