GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORTIVUL DECENIULUI

Messi, Cristiano, Vettel, Djokovic sau Marc Marquez? Provocare GSP: care a fost cel mai bun sportiv al deceniului? Alege-ți favoritul AICI!

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2019 17:20

La final de 2019, marile publicații internaționale încearcă să-și provoace cititorii să aleagă cel mai bun fotbalist/sportiv/competitor al deceniului care stă să se încheie.

GSP se alătură inițiativelor din presa străină și vă invită să votați sportivul ultimei decade. Printre nominalizați se află nume grele din diverse sporturi, toți izbutind performanțe nemaivăzute în ultimii 10 ani. 

Leo Messi, Cristiano Ronaldo, Lewis Hamilton, Floyd Maywather, Chris Froome, Sebastian Vettel, Rafael Nadal sau Novak Djokovic sunt doar câțiva dintre sportivii care au setat recorduri greu de egalat. Tu pe cine votezi?

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
andrei.33
andrei.33  •  23 Decembrie 2019, 22:17

Messi vot de cocalari.

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  23 Decembrie 2019, 21:52

FLORESCU ATUNCI CÂND A DEBUTAT LA NATIONALA,MI S-AU UMEZIT OCHII!! CLAR SPORTIVUL DECENIULUI!!

15razvaniacob
15razvaniacob  •  23 Decembrie 2019, 18:46

Buna ziua! Nu sunt rautacios, dar pentru acesti fanatii, iubitori de fotbal, discutia era "din sport" . La salarii poate din fotbal, dar la performante, nu poti compara mere ( ca-ti plac de nu mai poti) cu struguri. Exemplu : Phelps medalii "Fara numar" ca tot ne place fraza. Deci analizam dupa performante si dupa votam. Parerea mea !!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează