GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Pușcărie de 5 stele pentru frații Becali și Borcea: „Aveam «filipinezul» nostru care ne făcea curat”

Ioan Becali și Victor Becali
Ioan Becali și Victor Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 martie 2019 12:04

Ioan Becali, 66 de ani, a făcut dezvăluiri despre viața în închisoare și a povestit cum se desfășura o zi din viața lui în perioada în care era încarcerat.

  • Pe 4 martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în „ Dosarul Transferurilor”. A fost eliberat condiționat pe 14 septembrie 2016.  

„S-au spus multe minciuni despre cum am trăit eu în pușcărie. Da, am dat bani și am adus var și o bidinea să modernizăm baia. Am pus niște băieți să muncească. Le-am dat țigări. Erau băieți săraci și noi aveam bani de țigări.

Eram cu Borcea și zicea: «Uite-l pe filipinezul nostru». Era un băiat care ne ajuta. Era un băiat care avea un mers ciudat. Mergea cu fundul îndoit. L-am întrebat: «Tu ești d-ală? Homosexual?». Mi-a zis că da și i-am zis «De mâine ai furculița ta, lingura ta, prosopul tău». I-am adus mănuși de plastic. Ne făcea curat și alte treburi pe care noi nu le-am fi făcut. Nu putem spune că era servitor sau menajeră. Ne ajuta pe acolo.

Ne trezeam la 7 sau la 7:30, când era apelul. Aveam abonamente la ziare, la Digi și Telekom și la încă 3-4 canale. Plăteam noi, printr-o firmă. Pușcăria nu avea bani să plătească și făceam noi cerere să plătim. Puteam mânca ce doream noi, de la magazin. Puteam să ne cumpărăm de 1.000 de lei pe săptămână”, a povestit Giovani Becali la TV Digi Sport.

Vezi și:

VIDEO Victor Becali a spus TOT! Ce condiţii a avut în celula împărţită cu Cristi Borcea: „Aveam laptop, aveam de toate...” + sfatul primit de la Giovanni

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
sala_dalles
sala_dalles  •  25 Martie 2019, 06:17
Postat de dinamo_fan pe 24 Martie 2019, 12:56

astia au fost la pensiune. mai lipseste sa ne spuna ca de 2 ori pe saptamana venea duduia care le face masaj si extra masaj. in ce nemernicie de tara traim...

Hei rup !

luker
luker  •  24 Martie 2019, 18:40

Prostu pana nu’i fudul, parca nu e prost destul.

kautz
kautz  •  24 Martie 2019, 16:38
Postat de caminero pe 24 Martie 2019, 15:34

Hai, plimbă uesu, tefelistu lu cioloș!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează