GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROCES

Radio GSP » Azi a fost primul termen în procesul "U Craiova vs. Sandu-Dragomir"! Ce au cerut şefii FRF şi LPF

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 12 septembrie 2013 10:10

Azi a fost primul termen al procesului în care Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au fost trimişi în judecată pentru dezafilierea Universităţii Craiova.

Radio GSP informează că FRF şi LPF au cerut amînarea. Avocaţii lui Dragomir şi Sandu nu s-au prezentat, astfel că procesul a fost amînat pentru 10 octombrie.

Fiind urmăriţi penal, şefii FRF şi LPF sînt nevoiţi să delege alţi oameni care să reprezinte oficial cele două instituţii. Cel mai probabil, Valentin Alexandru va fi reprezentantul LPF, iar Adalbert Kassai cel al FRF.

Principalul cap de acuzare pentru Sandu şi Dragomir este abuzul în serviciu, cei doi fiind acuzaţi şi de sustragere de sub sechestru ori influenţarea celorlalţi membri ai CEx.

Citeşte AICI toate amănuntele despre proces

12 membri a avut CEx care a decis dezafilierea Craiovei: celelalte 10 persoane au fost scoase de sub urmărire penală (ar fi fost influenţate de cei doi inculpaţi)

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
echilibrat
echilibrat  •  10 Octombrie 2013, 18:53
Postat de echilibrat pe 10 Octombrie 2013, 18:52

Sa se face dreptate pentru Fotbal Club U Craiova SA !

Dar sa se faca dreptate si statului roman, care nu a vazut milioane de Euro in taxe datorate de Mititelu Adrian.

echilibrat
echilibrat  •  10 Octombrie 2013, 18:52
Postat de sir_viper pe 12 Septembrie 2013, 13:57

dreptate pt craiova !!

Sa se face dreptate pentru Fotbal Club U Craiova SA !

cata_buc
cata_buc  •  13 Septembrie 2013, 07:59

fanii csu in frunte cu mulguta vor tipa ca asta e un proces politic cu dosare facute de justitia basista in cardasie cu mititelu pt a-i distruge pe cei doi giganti ai fotbalului romanesc si principalii fondatori ai viitoarei castigatoare a UCL .....

Vezi toate comentariile (29)
Comentează