Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 16 iunie 2011 15:42

Rădoi spune într-un interviu acordat Gazetei că însuşi Chivu a protestat din cauza încercării marketingului FRF "de a profita pe spatele nostru". Este primul fotbalist care acuză un subiect sensibil, ţinut pînă astăzi secret, cel al încrengăturii dintre Lupescu şi firma lui Kiki Iancu. Prin contract, Iancu se ocupa de marketingul FRF, drepturi TV şi sponsorizări, zonă unde s-au învîrtit anual afaceri de milioane de euro.

Încrengătura din jurul SEG Team

Cînd îl acuză pe Ionuţ Lupescu, Rădoi se referă şi la prietenii săi de la SEG Team, Kiki Iancu şi Roberto Verdeş. Societatea se ocupă de Departamentul de marketing al FRF, luînd un comision din contractele încheiate. SEG a venit alături de federaţie după instalarea lui Lupescu pe postul de director general, în anul 2006. Iar Rădoi sugerează că Lupescu şi Iancu ar fi vrut să folosească drepturile de imagine ale jucătorilor echipei naţionale pentru acţiuni publicitare ale sponsorilor reprezentativei. "Nu am nici o legătură cu treaba asta. Jucătorii nu au contracte de marketing, doar nişte obligaţii de bun-simţ faţă de sponsorii echipei naţionale", susţine Iancu.

"Bag mîna în foc pentru Lupescu, sînt sigur că nu a făcut asta. De interesele personale ale jucătorilor se ocupă alţii, noi îi putem pune la dispoziţia sponsorilor doar în grup" - Cristi Iancu, manager SEG Team

CITEŞTE ÎN EDIŢIILE TIPĂRITĂ ŞI DE iPAD ALE GAZETEI un amplu interviu realizat de Andrei Nourescu în care Rădoi îl atacă fără menajamente pe Lupescu. Fostul stelist spune şi de ce refuză în continuare să vină la echipa naţională.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”