GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONFLICT

Radu Banciu, afirmații jignitoare la adresa lui Dumitru Dragomir, după încăierarea de pe Calea Victoriei: „Un pușcăriaș, un golănel, un amărât”

Radu Banciu
Radu Banciu

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 16:38 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 16:53

Jurnalistul Radu Banciu a lansat un atac jignitor la adresa lui Dumitru Dragomir (74 de ani), la scurt timp după ce fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost implicat într-un scandal de amploare pe Calea Victoriei din București

  • CONTEXT: Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost protagonistul unui scandal, joi noaptea, pe Calea Victoriei, după ce un cetățean a început să-i reproșeze, pe un ton agresiv, mai multe episoade din trecut.
  • Deși inițial fostul conducător al LPF a tratat situația cu calm în fața tonului agresiv al respectivului cetățean, ulterior Dragomir a sărit la bătaie, fiind oprit la timp de un alt bărbat care îl însoțea.

Dumitru Dragomir va candida din partea Partidului Social Democrat, alături de nume precum Anghel Iordănescu, Cornel Dinu sau Elisabeta Lipă, pentru un post la Consiliul Județean București. Candidatura lui „Corleone” a stârnit furia lui Banciu. 

„Cum să candidezi mă, la 30 de ani de la Revoluție, tu, un pușcăriaș, un golănel, un amărât la vremea respectivă, ai făcut pușcărie în epoca Ceaușescu, ai fost cine ai fost în toții anii ăștia și după 30 de ani, n-ai găsit nimic mai bun decât să candidezi la Consiliul Local? 

Poporul ăsta nu merită mai mult decât un Mitică Dragomir la 30 de ani de la Revoluție”, a spus Radu Banciu, la B1 TV. 

VIDEO Dragomir a vrut să sară la bătaie după ce a fost agresat verbal la ieșirea dintr-o televiziune (Atenție, limbaj licențios!)

Vezi și: 

VIDEO ȘOCANT! Dumitru Dragomir a sărit la bătaie pe Calea Victoriei, după ce a fost provocat: „Ești o slugă, bă! O fosilă comunistă!”

Mitică Dragomir, prima reacție după scandalul de pe Calea Victoriei: „Totul e calculat, e marketing! Aveam 4 oameni în mașină, îl snopeau. Eu dau cu pumnul ca Jackie Chan!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
st.il.
st.il.  •  12 Septembrie 2020, 15:52

Fost pușcăriaș, un fost și actual securist, un borfaș obraznic, un ***, acest mitică ar fi trebuit de mult legat și uitat în ocnă !. Faptul că mai are putere și tupeul de-a mai vorbi, că mai este băgat în seamă de "media", îmi provoacă o greață imensă !. Nu el este de vină că râde și se distrează pe seama proștilor care privesc fascinați în gura acestei ***. Trăiască retingul !...Stimă maximă, DOMNULE BANCIU !...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

115486966066476
Edi Girnita  •  12 Septembrie 2020, 10:01

Numai văzând din partea cărui partid candidează acest septuagenar avid de bani, îți dai seama de caracterul lui .

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  12 Septembrie 2020, 04:30

Amarat nu a fost înainte de 90,daca avea posibilitatea sa iasă din tara, făcea bișnița, aducea 3 video recorder Philips și le vindea, făcea bani de o dacie noua, ca i un gunoi de om asta se vede de cum deschide gura, nu i primul oltean care cere bătaie. Prin Ardeal oltenii în general la început toți au fost bătuți pana sau adaptat colectivitatii

Vezi toate comentariile (11)
Comentează