GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  REACȚIE

Epic fail! Radu Banciu l-a distrus în direct pe Ilie Dumitrescu, după ce a primit mesaj de la un impostor: „Ai citit două cărți, ce analiză să faci?”

Radu Banciu l-a ironizat pe Ilie Dumitrescu
Radu Banciu l-a ironizat pe Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 09:23 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 14:08

Jurnalistul Radu Banciu (50 de ani) a avut o reacție înțepată la adresa lui Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al Stelei și al echipei naționale. S-a întâmplat într-una dintre ultimele apariții televizate ale cunoscutului realizator TV. 

Totul a pornit, însă, dintr-o confuzie. Banciu l-a luat în colimator pe Ilie Dumitrescu după ce a primit un mesaj pe Facebook din partea contului fake „Sir Ilie Dumitrescu”, care nu-i aparține, de fapt, lui Mister. 

„Sir Ilie Dumitrescu mi-a scris: «Banciule, sunt un analist mai bun decât tine.» Dragă Ilie, nu numai că la capitolul analiză tu nici nu știi ce înseamnă aia! N-ai vocabular, ai citit două cărți, ce analiză să faci? Dar vreau să spun ceva mai interesant. 

Și la capitolul fotbal, numai cu îngăduință te pot considera un pic mai bun decât mine. Asta pentru faptul că eu nu m-am ținut de fotbal atât timp cât a trebuit. Aveam stângul lui Hagi, am rupt plase! Am diplomă de golgeter, cum am diplomă și de cel mai bun portar. Am fost Dumnezeu. M-a învățat fotbalul un amic maghiar din bloc, care era peste Maradona. 

Nu neagă nimeni că ai fost fotbalist bun, dar ai fost doar cu puțin mai bun decât am fost eu. Cât despre analiză, mai buchisește și tu niște cărți. În câțiva ani, poți să începi să intri în niște idei”, a spus Radu Banciu, la Look Sport. 

Imaginea lui Ilie Dumitrescu, denigrată

De mai bine de un an, un cont fals de pe Facebook cu numele lui Ilie Dumitrescu denigrează imaginea fostului fotbalist al Stelei prin diferite mesaje și fotografii satirice.

VIDEO. Ilie Dumitrescu, dezvăluiri în exclusivitate: "Am mers la poliție! Am avut probleme mari"

Citește și alte știri despre Radu Banciu: 

Amintiri inedite cu Radu Banciu: „Și acum am coșmaruri! Niciodată în istoria fotbalului nu a existat așa ceva”

Radu Banciu îl jignește pe Ilie Năstase: „Nu a fost niciodată jucător de tenis, ci soț! Probabil că își bătea nevasta cu parul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
1566058146850796
Daniela Marioara Otican  •  26 Iunie 2020, 16:17

Banciule,***.Pe Ilie il stie toata lumea,Europa si nu numai.De tine a auzit numai familia ta.Pe Halep nu o suporti pentru ca nu-ti place.Tine prostule numai pentru tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pittt
pittt  •  25 Iunie 2020, 23:34
Postat de Baciu Danut pe 25 Iunie 2020, 17:30

sa ii contesti lui banciu educatia generala,cultura si inteligenta(o poseda) e o timpenie.exceptind micul cerc al "domnilor" astia pe acest forum ,nu a auzit si va auzi nimeni de ei,dar daca injuri la greu unul care iti e superior ,te simti si tu cineva.mai cititi mai baieti,poate,poate....

Pe bune, tu chiar crezi ce spui? Sa o contesti pe Simona Halep in tenis si pe Ilie Dumitrescu la fotbal, de la nivelul de frustrat cronic al lui Banciu, ti se pare o dovada de inteligenta?

mateodamiano7
mateodamiano7  •  25 Iunie 2020, 23:22

Bai, ce blasfemie, RB sa dea fara mila in Axul Central! In rest, ramane cum am stabilit - cum e turcul, asa si pistolul!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează