GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Reacţia cititorilor GSP: "N-am crezut că justiţia mai funcţionează! Fotbalul românesc a renăscut azi!"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 martie 2014 16:30

Sentinţele primite de cei judecaţi în Dosarul Transferurilor au făcut ca pe site-ul Gazetei Sporturilor şi pe blogul lui Cătălin Tolontan să curgă reacţiile cititorilor. Indiferent de afinităţile faţă de anumite culori, stelişti, dinamovişti, rapidişti sau, pur şi simplu, microbişti, apoape toţi au salutat decizia Curţii de Apel şi consideră că acesta e un nou început pentru fotbalul românesc.


Iată cîteva din comentariile cititorilor GSP.ro:

"Doamne, a început să se facă dreptate. Poate chiar nu e totul pierdut în ţara asta. Poate după 25 de ani de cădere liberă, începem să o mai luăm şi în sus"

"După 5 minute în care am stat mască în faţa monitorului, mi-am revenit!!! În primul rînd vă doresc tuturor celor care aţi muncit şi aţi luptat pentru corectitudine: multă sănătate!!! Felicitări pentru toată munca depusă într-o Românie în care lumea şi-a pierdut speranţa, voi ne-aţi redat-o!!!"

"Nu îmi place de Cătălin Tolontan, dar RESPECT Cătălin Tolontan şi GSP"

"Recunosc că la începutul dezvăluirilor am fost uşor amuzat, convins fiind că te lupţi cu morile de vînt. La fel ca şi viitorii inculpaţi. Mă bucur că m-am înşelat. Felicitări, Cătălin! Felicitări echipei GSP!"

"Fotbalul trăieşte prin jucători şi suporteri. Restul e praf. Sănătate, Tolontane, şi baftă în continuare!"

"Îmi place să cred că este un pas important spre curăţirea acestui mediu atît de viciat şi de poluat"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
varanga53
varanga53  •  05 Martie 2014, 12:24

Ce prostii vorbiti despre renasterea fotbalului romanesc ! Va renaste , poate , doar daca acum , cand e plina cu asa-zisii oameni de fotbal , cladirea FRF ar sari in aer si ar lua foc ! Si nu ar exista supravietuitori ! Si nici atunci nu ar fi sigura !

angioan
angioan  •  05 Martie 2014, 07:08

Stimati concetateni, coincidenta face ca acum ani de zile a fost cutremurul din RO si au urmat schimbari majore. Asta se intimpla in 1977. Sper ca acasta zi sa fie o reflexie al anilor trecuti. Sper intr-o schimbare. Haide-ti sa gindim pozitiv si sa speram.

bebe_scu
bebe_scu  •  04 Martie 2014, 20:20

Astept sa se faca dreptate si in cazul dezafilierii Craiovei si retrogradarii Rapidului.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează