GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CAMPANIE

Reacție fabuloasă a unui cititor GSP: "Pe Odeta și Simota îi știu și eu, i-am văzut undeva!" » Ție unde ți-au ieșit în cale? Scrie-ne!

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 octombrie 2015 17:35

Am deschis Cutia Pandorei. Tolontan a scris astăzi despre scandalul pariurilor, mai precis despre cei doi șefi din fruntea ONJC, Odeta Nestor și Tudor Simota, oamenii care prezidează august peste destinul a 54.000 de de pariori, dați ca exemplu de statul român. Se pare că prototipul este prezent peste tot!

Într-un editorial publicat astăzi, Tolo și-a amintit: "Le știu de undeva pe Excelențele lor". Sînt oameni prezenți în toate anchetele făcute de ziar, cu 3 caracteristici comune:

  1. Ideea că toți ceilalți sînt mici și problemele lor sînt neimportante.
  2. Convingerea că presa care relatează are un interes ascuns.
  3. Obișnuința că doar ei au dreptate și că, dacă vor acționa în forță suficient de mult timp, ceilalți se vor intimida și vor renunța.

Pe mailul redacției, un cititor a recunoscut tipologia. Și el îi cunoaște pe Odeta Nestor și pe Tudor Simota sau, în fine, avatarurile lor prezente în toate instituțiile din România. Iată-i povestea:

"Lucrez la stat, pe un salariu intre mic si decent. Asta nu ma opreste sa mi cheltuiesc banii cum vreau eu. Sa strang bani ca sa merg sa vad un meci de fotbal in strainatate sau sa joc la pariuri. N-am furat niciodata, n-am luat spaga la servici. Daca joc la pariuri joc pe banii mei. Sunt intre cei 54.000, dar probabil ma incadrez la „avertisment" pt ca nu am rulat 5000 de lei.

Asta oricum e o alta aberatie. Poti sa ai 200 de lei in cont, sa joci pe cote mici si sa rulezi 1000 de lei pe zi pt un castig de 50 de lei sa zicem. Evident ca nu ma consider infractor. Nu cred ca am gresit cu nimic. Dar pe Odeta si Simota ii stiu si eu. Sunt si la mine la servici. Si cam in orice institutie de stat.

Dar nu numai. Becali, Borcea si ceilalti nu au lucrat la stat. Dar erau la fel de intangibili ca toti cei despre care amintesti in articol.

Intangibil era si domnul Dumitru Sandel, fost director general adjunct al CFR Marfa, care a fost cu un client important si i-a spus acestuia ca acum au ajuns „ei" la putere si e ordin de la ministru sa se majoreze tarifele cu 5 %. Asta intr-o negociere cu o firma privata, in conditii de concurenta! Acum acest Dumitru Sandel (fost lider sindical) este ridicat de DNA pentru o spaga de 30.000 euro. Una din multele"

Tu i-ai remarcat pe undeva pe cei doi șefi ONJN? Scrie-ne mai jos povestea ta sau trimite-ne pe mail, la [email protected]

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (32)
betman99
betman99  •  24 Octombrie 2015, 12:05
Postat de gabri80el pe 23 Octombrie 2015, 22:53

robotzel sigur nu ai avut contact cu onjn pana acum ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

123kzs123
123kzs123  •  24 Octombrie 2015, 09:55
Postat de max9 pe 24 Octombrie 2015, 02:36

fara rusine pot sa zic ca ma numar si eu printre cei 50 mii de pariori. s-ar inrosi sau mai degraba innegri tastatura de injuraturile care imi stau pe limba acum... toti ceausistii astia..generatia surpriza din bucuresti care au putere si isi excita neuronii la amindoua capetele.. pai ba ***..ba ... cum puteti voi da in judecata si da amende ba..asa degeaba anyway..karma e karma.. si e cam rotunda si fair...asa ca succese

Cand o sa iti iei 2 AMENDE... O sa ai numai SUCCESURI!!! Amende, succesuri...bravo, copile!!!

123kzs123
123kzs123  •  24 Octombrie 2015, 09:52

Odeta asta poate are SERVICIU, cuvântul "SERVICI" nici nu exista in limba romana. Mai, Tolontan, măcar făceai si tu corectii pe text.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează