GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECLARAȚII

Reacție sexistă a lui Becali: "Cum să fie o femeie cel mai puternic om din lume? Mă bucur că a ieșit Trump"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2016 14:07

Donald Trump a câștigat alegerile din SUA și este noul președinte, după ce a învins-o pe Hillary Clinton. Vezi detalii.

Gigi Becali a vorbit despre noul președinte al Americii și a avut un derapaj, făcând o remarcă sexistă la adresa lui Hillary Clinton.

"Mă aşteptam să câştige Donald Trump. Mă bucură asta. Acum am aflat și salut victoria. Era de rău să iasă Hillary Clinton preşedintele Americii. Cum să fie o femeie cel mai puternic om din lume? Aşa este cel mai bine. Este un lucru bun pentru România ce s-a întâmplat în America", a declarat Becali pentru Cancan.

Gigi Becali și Donald Trump au fost foarte aproape de a face afaceri împreună. Vezi detalii

Citește și: Gigi Becali, Donald Trump de România » Remarcă sexistă despre soția lui Reghecampf: "Să vă spun ce scrie Biblia"

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (75)
pma77
pma77  •  10 Noiembrie 2016, 07:22

E femeie dar are un coeficient de inteligenta de o suta de ori mai mare ca al tau :))

fangigi
fangigi  •  10 Noiembrie 2016, 00:06

Ce va asteptati sa spuna un cioban puscarias altceva decat o aberatie si o ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kwd2015
kwd2015  •  09 Noiembrie 2016, 19:18
Postat de crimson.veritas pe 09 Noiembrie 2016, 17:52

Principiul alternantei la putere ... a functionata mereu ... in America Moderna ... se poate verifica usor ce spun eu ... Bush 1 (republican) - Clinton 1 (democrat) Bush 2 (republican) Obama (democrat) Trump (republican)! Daca sunt multumiti de un presedinte ... ii mai dauy un mandat ... primul mandat a lui Obama i-a multumit pe americani ... statea foarte bine in sondaje ... deci ... i-am mai dat un mandat ... ca reward ... daca Trump (republicanii) vor dezamagi ... vor venbi din nou democratii ... oricum Trump nu va mai lua un al 2-lea mandat ... acolo mandatele sunt de 4 ani ... cum era si la noi ... cand macar incercam sa fim o democratie! In US ... nu se voteaza idoli .. .asa cum se voteaza in Europa ... si mai ales in Romania ... o tara care traieste din idoli si demoni ... in US se voteaza pragmatic si democratic ... nu confundati SHOW-ul American ... cu rezolutia de vot a americanilor! Americianii inteleg ce este aia campanie electorala, show media ... dar nu uita niciodata ce inseamna DEMOCRATIA! Sunt 3 lectii pe care voi nu o sa puteti niciodata sa le dati la americani ... 1. Cum se fac banii (lectia capitalismului) ... 2. Cum se face divertisment ... si 3. Ce inseamna Democratie! Vad o groaza de Teacheri romani plini de intelepciune ... incercat sa-i intsruiasca pe american ... macar la punctul 3 ... hahaha! ...:))

esti fin analist! Goneste-i pe Gusa de la realitatea si pe domnul gadea de la latrina3. Faci fata la amandoua, in paralel, fara probleme, la cat de "politic" esti! Bravo, esti cel mai bun. Iar eu, m-as uita la ambele posturi in acelasi timp, daca ai fi tu acolo! geniule, luminatule, luminatorule!

Vezi toate comentariile (75)
Comentează