DIVERSE  ·  MEDIA

Reacție vulgară: Nana Falemi, în direct la TV: „Să-mi bag p***!” » Ce a făcut moderatorul

Joi, 20 Februarie, 18:00

Nana Falemi (45 de ani), fostul jucător al Stelei, a fost protagonistul unei gafe în timpul unei emisiuni televizate.

Falemi vorbea despre Marian Aliuță, fostul său coleg de la Steaua, însă, în timpul comentariului, fostul fotbalist a fost luat de val: „Dacă am avea doi fotbaliști ca Aliuță în Islanda - România, n-am avea nicio problemă. Îl știu de la juniori, am jucat cu el. Marian a venit la Steaua direct de la Șahtior, era într-o superformă.

Jucam acasă, în Ghencea, erau 15.000 de oameni în tribune, cel puțin. La un moment dat, îi dau mingea lui Aliuță, iar el dribla pe toate părțile. Reacția mea a fost ca a unui spectator: «Să-mi bag p***, ce bun e ăsta!»”, a declarat Falemi, la Pro X.

Mihai Mironică, moderatorul emisiunii, a fost vizibil mirat de scăparea lui Falemi, având o grimasă expresivă :D

VEZI ȘI:Ce au descoperit medicii de la Spitalul Militar după ce au fost testați. Confirmă studiile din străinătate

Libertatea

Comentarii (5)

Neculai Macovei  •  21 Februarie 2020, 09:50

Asta e Romania reala. Nu credeti? Uitati-va la audienta a1, protagonista vulpita!

dragos_chiva  •  20 Februarie 2020, 22:45

N-ar trebui să-l privim cu ochi răi pe acest individ. El a fost tot timpul cât a stat în România un cetățean minoritar prin forța împrejurărilor iar cetățenii minoritari au tendința de a se integra în comunitățile în care au fost primiți. Dacă Nana Falemi vorbește așa o face pentru că este perfect integrat în societatea noastră (s-a românizat) și nu din alt motiv. Fără să vrea el ne pune în față o oglindă, iar oglinzile nu ascund nimic. Ați uitat de comentatorii sportivi români trimiși la diverse competiții care uită microfoanele deschise, prilej cu care auzim ce conține de fapt jargonul lor de zi cu zi, adică expresii pe care urechea cu greu le suportă?

Mihai Dinu  •  20 Februarie 2020, 22:26

Reactie de golan, de om aflat la marginea societatii si moderatorul ce face? Wow! grimasa, pai d-le Mironiuca dumneata care prin analizele si comentariile pe care le faci asupra meciurilor, jucatorilor, lumii fotbalistice romanesti cu superioritate, suficienta, cu ironie, multa ironie de undeva de sus de pe un piedestal te cobori -prin acceptare - la nivelul interlocutorului (mie imi aduce aminte de populismul porcii si troaca) in loc sa l scoti din emisie! Mizerabila este si aceasta -postarea - ce facati d lor raspanditi, popularizati limbajul suburban, golanesc? Unii oameni pot crede ca pe stadioane pot folosi asemenea vocabular!

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Ciclism, Reluare

Tururi din Belgia

Eurosport 2
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
Program TV complet

Liga 1