GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ROMÂNIA - SPANIA 0-0

Record pentru Casillas în meciul cu România » Ce performanţă istorică a bifat spaniolul

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 09:35

Iker Casillas a fost titular în poarta Spaniei în meciul amical disputat împotriva României (0-0) şi a egalat recordul european de prezenţe la echipa naţională, deţinut de mijlocaşul leton Vitalijs Astafjevs, retras din activitate.

Portarul spaniol în vârstă de 34 de ani a ajuns la 166 de meciuri în tricoul naţionalei.

Casillas a jucat primul meci pentru naţionala de seniori a Spaniei în 2000 şi a cucerit cu La Roja o Cupă Mondială, în 2010 şi a triumfat la Campionatele Europene din 2008 şi 2012.

"Sunt foarte fericit că am strâns 166 de meciuri, am trăit momente bune şi mai puţin bune în aceşti ani. Momentul retragerii mele este tot mai aproape. Este clar că timpul trece pentru toţi şi eu nu fac excepţie, dar îmi place să fie alături de aceşti tineri.

Nu ştiu dacă va fi ultimul meu an la naţionala Spaniei, mă gândesc doar să mă bucur de fiecare zi", a spus Casillas pe Twitter după meci, într-un dialog cu fanii.

 

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă


Comentarii (1)
sakamoto
sakamoto  •  28 Martie 2016, 12:23

Casillas se citeste in spaniola:CASILIAS si nu Casiias, cum pronuntza dobitoacele inculte de comentatori. Toti boii sint comentatori si se pricep la toate! Si cuvintul romanesc PROPRIU pampalaii il pronuntza:PROPIU! Niet ghienghi, niet cultura!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează