GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

Regulamentul concursului “Gazeta îţi dă o bicicletă!”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 octombrie 2010 00:00

Organizatorul concursului
Organizatorul este S.C. Convergent Media SA, societate ce editează cotidianul Gazeta Sporturilor, cu sediul social în municipiul Bucureşti, strada Dionisie Lupu nr. 64-66, clădirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, Bucureşti, înregistrată la Registrul Comerţului al Municipiului Bucureşti sub numărul J40/2690/1995, cod de identificare fiscală RO 7447520.

Si
Partenerul SC Carrefour Romania SA, societate de detine lantul de magazine Carrefour, cu sediul in Bd. Timisoara nr. 26Z, sector 6, Cladirea Anchor Plaza, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului al Municipiului Bucuresti sub numarul J40/7766/2007, cod de identificare fiscala RO 11588780
Durata concursului
Concursul se desfăşoară în perioada 27 octombrie - 15 noiembrie  2010.

Cum se participă
În perioada 27 octombrie - 15 noiembrie, în Gazeta Sporturilor vor exista 3 pagini dedicate bicicletelor şi expansiunii acestora in Romania. In fiecare dintre aceste pagini va exista o machetă de concurs, in total 3 machete. Fiecare macheta de concurs va contine o intrebare al carei raspuns se regaseste in textul din pagina dedicata bicicletelor. Răspunsul la intrebare trebuie trimis prin e-mail la adresa [email protected], impreuna cu datele de contact ale concurentului, in cel mult 5 zile, conform perioadei anuntata in talonul de concurs. A doua zi dupa incheierea termenului limita pentru trimiterea mail-ului cu raspunsul la intrebare se va efectua extragerea cistigatorului bicicletei. Numele acestuia va fi anuntat in Gazeta Sporturilor. Pentru fiecare pagina dedicata bicicletelor si expansiunii acestora in Romania Gazeta Sporturilor si Carrefour vor da ca premiu cite un cupon de cumparaturi Carrefour in valoare de 350 de lei in schimbul caruia cistigatorii isi pot achizitiona bicicleta din hipermarketurile Carrefour.

Mecanism de joc
Concursul Gazetei Sporturilor se desfasoara in 3 etape, in perioada 27 octombrie – 15 noiembrie. Intre 27 octombrie şi 15 noiembrie in Gazeta Sporturilor vor fi publicate 3 pagini speciale dedicate bicicletelor. Citeste articolele speciale si nu uita de machetele de concurs din baza fiecarei pagini.

Raspunde la intrebarea din macheta de concurs (raspunsul se va regasi in textul editorial) in cel mult 5 zile din ziua aparitiei articolului. Raspunsul trebuie trimis pe e-mail, la adresa [email protected] impreuna cu datele de contact ale concurentului: nume, prenume, adresa, telefon. Numele cistigatorului va fi anuntat in macheta de concurs din Gazeta Sporturilor. Pentru fiecare dintre cele 3 pagini speciale va exista cite o intrebare de concurs iar pentru fiecare dintre cele 3 raspunsuri va exista cite un cistigator.

Cum se acordă premiile
Extragerea cistigatorilor. Desemnarea cistigatorilor se va face prin tragere la sorti din raspunsurile sosite pe adresa de e-mail [email protected]. Vor exista 3 extrageri, cite una pentru fiecare dintre cele 3 intrebari din macheta de concurs din Gazeta Sporturilor, si vor fi desemnati 3 cistigatori, cite unul pentru fiecare intrebare. Extragerile se vor face in prezenta reprezentatului organizatorului. Vor fi declarati cistigatori in urma extragerii doar participantii care au raspuns corect la intrebarea concursului si au completat in e-mail datele de contact.

Numele fiecarui cistigator va fi publicat in Gazeta Sporturilor in macheta concursului.
Premii
3 x *cupon de cumparaturi Carrefour cu valoarea de 350 lei
Cuponul de cumparaturi Carrefour cu valoarea de 350 de lei poate fi folosit exclusiv pentru a cumpara o bicicleta din hipermarketurile Carrefour de pe teritoriul Romaniei
Valoarea totală a premiilor este de aproximativ  1050 lei

Premiile vor fi acordate de catre parti, dupa cum urmeaza:
1. Partenerul Carrefour isi asuma responsabilitatea, acorda si plateste premiile constind in cupoane de de cumparaturi Carrefour cu valoarea de 350 lei.
Intrarea în posesia premiului
- Cistigatorii cupoanelor de cumparaturi Carrefour de 350 lei vor primi cupoanele (valabile doua luni de la data cistigului) prin posta pe adresele expediate in e-mail-ul de concurs sau, in cazul cistigatorilor din Bucuresti, vor ridica premiul de la sediul organizatorului.
- Premiile vor fi expediate o singura data pe cheltuiala organizatorului, urmind ca, in cazul in care premiile nu sint ridicate si se intorc pe adresa organizatorului, acestea sa fie expediate inca o data, de data aceasta pe cheltuiala cistigatorului. Premiile vor fi expediate in maximum 10 de zile lucratoare de la data intrunirii tuturor conditiilor de acordare a premiului specificate in acest regulament.

Premiile concursului se vor acorda exclusiv pe baza unui act de identitate (original/copie)
Intrarea în posesia premiilor revendicate se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, în caz contrar organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu valida premiul.

Nu se acorda c/v premiilor in bani.

Confidentialitatea datelor si drepturile de imagine
Organizatorul si Partenerii garanteaza drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, prin inregistrarea notificarii avind ca scop reclama, marketing si publicitate in registrul de evidenta a datelor cu caracter personal sub numarul 5066 (organizatorul), 5183 (partener Carrefour). Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal (nume, prenume, adresa, CNP, adresa e-mail, cont bancar). Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acordul expres ca numele, prenumele si imaginea (fotografia) acestora sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator  si de catre parteneri in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Informatiile furnizate de catre participantii-cistigatori vor fi folosite de catre organizator si partener pentru validarea, acordarea premiilor si in scopuri de reclama, jurnalism, marketing si publicitate de organizatorii concursului. Refuzul cistigatorilor de a furniza datele personale si talonul cistigator pentru validarea si acordarea cistigurilor determina neacordarea cistigurilor.

Organizatorul si partenerul se obliga sa nu difuzeze datele cu caracter personal catre terti cu exceptia societatilor implicate in derularea loteriei publicitare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC CONVERGENT MEDIA SA: Str. Dionisie Lupu nr. 64-66, cladirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, Departamentul Marketing sau la SC Carrefour România SA, cu sediul in Bd. Timisoara nr. 26Z, sector 6, Cladirea Anchor Plaza, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Operatorul si partenerul sint obligati sa comunice un raspuns persoanei vizate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Dreptul de acces la date  - Orice persoana vizata are dreptul, prin cerere scrisa, datata si semnata, transmisa operatorului sau partenerului exclusiv, cel putin o data pe an, de a obtine de la organizator confirmarea Daca datele sint prelucrate sau nu, informatii referitoare la scopul prelucrarii.
Dreptul de interventie asupra datelor - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, la rectificarea, blocarea, stergerea, transformarea informatiilor in date anonime fata de terti carora le-au fost dezvaluite datele.

Dreptul de opozitie - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, de a se opune din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele ce o vizeaza sa fie prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale - Orice persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine: 1. retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala,  credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte; 2. reevaluarea oricarei alte decizii luate impotriva sa, care o afecteaza in mod semnificativ, Daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la pct. 1.

Dreptul de a se adresa justitiei - Orice persoana vizata care a suferit un prejudiciu ca urmare a unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia.

Impozitul pe venitul obtinut
Organizatorul si partenerul isi asuma raspunderea platii impozitelor pe venitul obtinut ca urmare a cistigarii premiilor concursului conform Codului Fiscal al Romaniei in vigoare. Impozitul va fi retinut din cistig (valabil numai pentru premiile ce depasesc suma de 600 lei). Impozitul va fi retinut de catre societatea care acorda premiul si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. In cazul cistigurilor in bunuri, valorile sunt nete (adica din valoarea bruta a cistigului, partenerii retin cistigatorului impozitul aferent), bunul in posesia caruia intra reprezentind cistigul dupa impozitare (Venit Net egal Venit Brut minus impozit). Impozitul va fi retinut de catre societatea care acorda premiul si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. Cistigatorii premiilor in bunuri sint beneficiarii cistigului plus impozitul aferent. Impozitul va fi achitat de catre organizator sau de catre partener, dupa caz. Nu se va plati echivalentul in bani pentru cistigurile in bunuri sau excursii si nici nu se vor achizitiona alte produse decit cele stabilite de prezentul regulament.

Dreptul de participare
La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania. Prin participarea la concurs participantii accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs.
Angajatii S.C. Convergent Media SA, ai SC Carrefour Romania SA si rudele de gradul I ale acestora, implicate in derularea concursului nu au dreptul sa participe la acest concurs.
In cazul in care cistigatorul nu detine dreptul legal de a avea CI/BI (nu a implinit virsta de 14 ani), acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului, dar numai cu acordul scris si pe baza datelor de identitate ale parintilor sau ale tutorelui legal.

Forta majora
Forta majora se defineste in intelesul prezentului regulament prin calamitati naturale, cutremure, razboi, inundatii, greve generale etc.
Loteria publicitara va fi intrerupta in caz de forta majora, prin decizia organizatorului, insa nu inainte de a anunta participantii.

Alte prevederi
Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea promotiei, urmind ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate pe site-ul www.gsp.ro in sectiunea Oraselul Lenes.
Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.gsp.ro sectiunea Oraselul Lenes si este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediul organizatorului, in urma unei cereri scrise.
Eventualele reclamatii legate de concurs si premiile acordate de Organizator vor fi facute la adresa organizatorului, S.C. Convergent Media SA, din municipiul Bucuresti, str. Dionisie Lupu nr. 64-66, cladirea Astoria Center, etaj 2, sector 1, pina la sfirsitul concursului.
Eventualele reclamatii legate de plata premiilor asumate de catre partener Carrefour vor fi facute la adresa de contact a acestuia: SC Carrefour Romania SA, cu sediul in Bd. Timisoara, nr. 26Z, sector 6, Cladirea Anchor Plaza, Bucuresti sau la adresa de e-mail [email protected].
Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Detalii despre concurs la telefon 021/406.65.21.

Eventualele litigii aparute intre Organizator sau Partener si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti române competente din Bucuresti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează