GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STATISTICĂ

Relația fotbal - Pornhub: ce s-a întâmplat pe site-ul de adulți în timpul finalelor CM 2018 și UEFA Champions League

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 12:55

Cel mai accesat sit de filme pentru adulți a publicat cifrele anului 2018.

Pornhub anunță că a înregistrat 33,5 miliarde de vizite în 2018, dar traficul a avut de suferit în timpul evenimentelor sportive.

Platforma online XXX dezvăluie că pe 15 iulie 2018, în timpul finalei Campionatului Mondial, Franța - Croația 4-2, numărul de vizitatori a scăzut dramatic. În Franța, țara câștigătoare, traficul pe Pornhub a scăzut cu 55%, iar în Croația, cu 66%. Per total, în întreaga lume, au fost cu 11% mai puțin vizite pe site.

Și în timpul finalei Champions League, Real Madrid - Liverpool 3-1, pe 26 mai, traficul a fost mai mic. În Spania au fost cu 26% mai puține vizite pe site, iar în Anglia cu 13%.

În SUA, o scădere impresionantă a traficului a avut loc pe 4 februarie, în timpul SuperBowl-ului, dintre Philadelphia Eagles și New England Patrios. Atunci, Pornhub a înregistrat un trafic cu 26% mai mic.

sport 1
sport 2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
peluza
peluza  •  12 Decembrie 2018, 15:15

Vad ca nu va pasa de tinerii Romaniei! Nu aveti pe Dumnezeu, clar, promovati ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează