GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

Reținut pentru mărturie mincinoasă! Informații de ultimă oră în cazul baschetbaliștilor înjunghiați la Brăila

Darrell Bowie Foto: Raed Krishan
Darrell Bowie Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 11:37

Unul dintre agenții de pază ai clubului în care au fost înjunghiați baschetbaliștii americani de la ACS Cuza Sport Brăila, Darrell Bowie (25 de ani) și Joseph McClain (24 de ani), a fost reținut pentru mărturie mincinoasă.

Agentul în vârstă de 44 de ani a fost reținut de Poliție după ce fusese audiat inițial în acest caz, când a și făcut o declarație care nu corespunde realității, îngreunând ancheta și identificarea autorilor, scrie presa locală. Bărbatul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Agresorul celor doi sportivi a fost identificat drept Daniel Gabriel Husein, poreclit "Dasaev", care a primit săptămâna trecută mandat de arestare pentru 29 de zile. El s-a predat anchetatorilor și s-a declarat nevinovat.

Vezi și: FOTO "Îl urăsc, a vrut să mă omoare!" » Imagini cutremurătoare cu rănile lui Darrell Bowie, unul dintre baschetbaliștii americani înjunghiați la Brăila de interlopul "Dasaev"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
zagna
zagna  •  29 Septembrie 2018, 16:52

In braila este politie, JANDARMERIE, primarie,JUSTITIE, consiliu judetan, SOCIETATE CIVILA ...? Ca totolici am vazut ca sunt...

749913671784643
Razvan Marcel  •  29 Septembrie 2018, 15:47

Omori omul și spui ca ești nevinovat

300915673742477
 •  29 Septembrie 2018, 12:47

În fieful mafiotului TUDOSE, colcăie de mafioţi care se apără unii pe alţii ! Dacă faţa e oglinda sufletului, uitaţi-vă cu atenţie la figura lui Tudose ! E un înger, nu ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează