GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROCES

Ribery cere despăgubiri de 1,5 milioane $ pentru că CNN a folosit poza sa la o știre cu o femeie moartă

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 noiembrie 2015 21:08

Jucătorul lui Bayern, Franck Ribery, dă în judecată CNN și cere 1,5 milioane de dolari, după ce site-ul american a ilustrat o știre despre decesul unei femei cu o poză cu el.

Femeia de 24 de ani din Nevada fusese găsită moartă într-o cameră criogenică. Aceasta făcea un tratament pentru întinerirea pielii într-un salon de înfrumusețare cînd a fost blocată 10 ore în camera cu temperaturi foarte scăzute, unde trebuia să stea maximum 3 minute.

CNN a postat știrea și a folosit o imagine cu Ribery de la un tratament asemănător, în timp ce era accidentat.

Avocarul său, Carlo Alberto Busa, a declarat pentru RTL: "Folosirea pozei cu Franck Ribery pentru a ilustra știrea că această formă de terapie poate ucide este morbidă și a fost făcută fără autorizație.

Suma cerută nu este una indecentă, așa cum s-a spus, indecent este că a fost utilizată acea imagine într-un astfel de context. Au vrut să creeze agitație, pentru că el este renumit la nivel mondial. Această sumă va fi folosită pentru acte de caritate și cercetare în domeniul medical".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează