GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DIRT ON FIRE

Riderii se întrec în trick-uri, în week-end, la Dirt on Fire 2015 la Miercurea Ciuc. Miza: 3.000 de euro și spectacolul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iulie 2015 10:36

Ringul de luptă al celor mai buni rideri din țară, dar și din străinătate, se mută în perioada 30 iulie - 2 august la Miercurea Ciuc, la Dirt on Fire 2015.

Ajunsă la cea de-a cincea ediție, competiția este acum cea mai mare întrecere BMX și Mountain Bike din România. Începînd din acest an, a fost inclusă în cadrul FMB Tour, circuitul internațional oficial al competițiilor de Freeride Mountain Bike. Rideri de la noi, dar și din Germania, din Cehia, din Franța, din Spania, din Norvegia și din Argentina s-au înscris în acest la DOF. Sînt pregătiți să impresioneze cu calitățile și cu talentul lor, spre a surprinde publicul cu cele mai spectaculoase trick-uri. Iar miza este reprezentată de un premiu de 3.000 de euro ce va fi înmînat celui ce va avea cea mai bună performanță în acest adevărat ring de luptă.

La Ridemore Park Miercurea Ciuc își vor da întîlnire acești rebeli ai generației Y, născuți după 1990, pentru care sporturile extreme sînt mai mult decît un hobby, sînt un stil de viață. Crescuți în epoca digitalului, într-o societate în care libertatea de alegere este mai mare ca oricînd, acești oameni au ales să-și trăiască viața altfel. Au dezvoltat noi pasiuni ce s-au transformat într-un adevărat crez de viață.

Evenimentul face parte dintr-un adevărat Champions League al BMX-ului, mai exact, FMB World Tour.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează