GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SURVIVOR ROMÂNIA

Robert Niță, interviu după eliminarea de la Survivor România » Care a fost cel mai dificil moment

Robert Niță
Robert Niță

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2022 11:18 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 11:32

Robert Niță (44 de ani) a fost eliminat în urmă cu aproape o săptămână de la „Survivor România 2022” din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat în Republica Dominicană.

Fostul atacant de la Steaua, Rapid și Foresta Fălticeni s-a accidentat și nu a mai putut intra pe traseu. Până să revină în România, Niță a oferit un interviu pentru Libertatea , în care a vorbit despre competiție, despre accidentarea care l-a scos din circuit, precum și despre relația pe care a avut-o cu celilați participanți. 

Dezvăluire EXPLOZIVĂ la Survivor 2022:  „Ei doi au dispărut în pădure, imaginile nu au apărut la TV”
SURVIVOR 2022
Dezvăluire EXPLOZIVĂ la Survivor 2022: „Ei doi au dispărut în pădure, imaginile nu au apărut la TV”

Robert Niță, după eliminarea de la Survivor: „O să încep și investigațiile medicale”

Niță a povestit în interviu că starea sa de sănătate nu s-a modificat cu mult față de săptămâna precedentă, iar în perioada următoarea va fi supus unor investigații amănunțite. „Nu sunt mari îmbunătățiri, doar din punct de vedere al confortului, al igienei. O să încep și investigațiile medicale, ca să am un diagnostic exact”, a declarat fostul fotbalist de la Rapid. 

Robert Niță: „Cel mai dificil moment a fost jocul de forță”

Faimosul a vorbit și despre cel mai dificil moment prin care a trecut în competiție.

Cel mai dificil moment a fost jocul de forță, la care m-am accidentat – sau la care m-a ajutat să mă accidentez Nedelcu, fotbalistul din tribul rival – dar așa este la joc, nu este nicio problemă. Chiar am schimbat câteva priviri și la consiliul de eliminare. E competiție. Era foarte motivat, îl bătusem în primele două jocuri. Am sperat până în ultima clipă că voi putea continua”, a afirmat Niță.

„Eu sunt cel mai bun doctor pentru mine. Știu cum reacționează organismul, știu cam despre ce este vorba cu accidentarea” - Robert Niță, participant Survivor România 2022

După accidentare a trecut pe banca de rezerve

După ce nu a mai putut continua în calitate de participant, Robert Niță a devenit antrenorul echipei sale. Experiența sportivă acumulată până acum a reprezentat un avantaj pentru fostul fotbalist. 

Da, m-a ajutat foarte mult experiența sportivă, m-a ajutat foarte mult că am practicat un sport de echipă. Din păcate, s-a întâmplat accidentarea, am fost nevoit să trec pe banca de rezerve. A fost la propunerea grupului trecerea aceasta, să vin cu sfaturi, pentru că am făcut-o și la începutul, la primele jocuri, și aveau încredere în mine”, a adăugat Niță. 

Interviul integral cu Robert Niță poate fi citit pe site-ul Libertatea:

Interviu cu Robert Niță după „Survivor România”. Ce spune despre problemele de sănătate: „Încep investigațiile medicale”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează