GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MUTARE

Primul transfer făcut de Anamaria Prodan la MFC Ploiești: a fost căpitan la U Cluj și a lucrat cu Hagi!

Romario Pires, în duel cu Florinel Coman / FOTO: Imago
Romario Pires, în duel cu Florinel Coman / FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 08 februarie 2024 12:00 / Actualizat joi, 08 februarie 2024 12:14

Romario Pires (35 de ani), fostul căpitan de la U Cluj, s-a despărțit recent de Concordia Chiajna și a semnat cu echipa de minifotbal MFC Ploiești, condusă de Anamaria Prodan

Pires pleca de la U Cluj în vară și ajungea la Chiajna, însă aventura din Liga 2 s-a încheiat după 6 luni. S-a despărțit de Concordia, s-a antrenat cu CSO Vălenii de Munte și acum se apucă de minifotbal. 

„Doar Țiriac și Lucescu mă pot învinge!” » În premieră, Becali spune de cine se sperie în Superliga: „NU e vorba de Șucu”
FCSB
„Doar Țiriac și Lucescu mă pot învinge!” » În premieră, Becali spune de cine se sperie în Superliga: „NU e vorba de Șucu”

„𝗢𝗙𝗜𝗖𝗜𝗔𝗟 | 𝗕𝗶𝗻𝗲 𝗮𝗶 𝘃𝗲𝗻𝗶𝘁, 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗿𝗶𝗼 𝗣𝗶𝗿𝗲𝘀! Începând de astăzi, Romario Pires este noul jucător al echipei MFC Ploiești! În vârstă de 35 de ani, Romario Pires are 1.82m, este născut la Rio de Janeiro, evoluează pe postul de mijlocaș central, iar în carieră a mai îmbrăcat tricoul formațiilor Concordia Chiajna, Universitatea Cluj, FC Hermannstadt, Astra Giurgiu, Farul Constanța, Maccabi Petah Tikva, Maccabi Haifa, Maccabi Netanya, Petrolul Ploiești, Gloria Bistrița, Boavista sau Botafogo, iar acum se alătură echipei conduse de Anamaria Prodan și Gabriel Georgescu. Bine ai venit, Romario, și mult succes în tricoul galben-negru!”, informează clubul prahovean.

Primul transfer făcut de Anamaria Prodan la MFC Ploiești: a fost căpitan la U Cluj și a lucrat cu Hagi!
Romario Pires și Gabriel Georgescu, managerul echipei

Anamaria Prodan, președinte la minifotbal

Anamaria Prodan (51 de ani) a devenit președintele formației de minifotbal MFC Ploiești luna trecută. Managerul Gabriel Georgescu a reușit să o convingă să accepte provocarea.

+41 FOTO

„Eu mă bat doar pentru locul 1, iar pentru asta o să facem ceva investiții”, a transmis Georgescu. Printre sponsorii formației se află și Veolia, fostul partener al Petrolului. 

Campionatul național de minifotbal începe pe 12 februarie.

Echipa MFC Ploiești a fost înființată in anul 2014, este manageriată de Gabriel Georgescu, sub comanda căruia s-a câștigat Cupa LMF Prahova in anii 2018, 2019 si 2022, a avut participări la Turneele Naționale organizate de Federația Română de Minifotbal, acolo unde, in anul 2021 a fost în Top 16 echipe de Minifotbal din România, iar in 2023, echipa se afla in Top 21 echipe de Minifotbal din România. Alături de Gabriel Georgescu, au venit și o serie de jucători importanți care au pus umărul la dezvoltarea acestui proiect și aici îi menționăm pe Cristi Vlad (Petrolul Ploiești), Georgian Păun (Dinamo București) sau Hamza Younes (Petrolul Ploiești).

Președintele Anamaria Prodan și Managerul General Gabriel Georgescu își propun să continue drumul spre a atinge și alte performanțe în viitor și să reprezinte Ploieștiul și România cu cinste și la următoarele competiții din țară și chiar si de peste hotare, iar un alt obiectiv, ar fi trimiterea de jucători la echipa națională de Minifotbal, proaspăt Campioană Mondială, la acest sport! 

- Comunicat MFC Ploiești, în ianuarie

Romario Pires a jucat la 7 echipe în România

Romario Pires ajungea în România 2012, la Gloria Bistrița. Avea să fie prima aventură din multe în România. În ianuarie 2013 semna cu Petrolul, unde a fost un jucător important și a contribuit la câștigarea Cupei României, 1-0 în finala cu CFR Cluj. Pe banca prahovenilor se afla Cosmin Contra. 

Pleca de la Ploiești în 2015 și semna în Israel, cu Netanya, însă se întorcea în Liga 1 în iarna anului 2019, la Astra. În vara aceluiași an semna cu Hermannstadt, unde a jucat două sezoane, apoi a trecut sub comanda lui Gică Hagi timp de jumătate de sezon, la Viitorul. În februarie 2022 a făcut pasul la U Cluj, echipă la care a fost căpitan. 

A plecat de la „Șepcile roșii” în iulie 2023 și a semnat liber de contract cu Concordia Chiajna, cu care a reziliat recent.

VIDEO. Romario Pires, amuzant la prima întrebare despre România: „Unde e? Acolo e Hagi?”. Ce avertisment a primit

Citește și:

Absențe importante la Farul - Dinamo + Gazdele nu vând bilete publicului general!
FARUL - DINAMO
Absențe importante la Farul - Dinamo + Gazdele nu vând bilete publicului general!
Petrolul a transferat un fost jucător de la Steaua » Al 6-lea jucător semnat de ploieșteni în această iarnă
PETROLUL
Petrolul a transferat un fost jucător de la Steaua » Al 6-lea jucător semnat de ploieșteni în această iarnă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează