GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ÎNCHISOARE

Eliberat, în sfârșit! Ronaldinho scapă după cinci luni din arestul domiciliar

Ronaldinho // foto: Guliver/gettyimages
Ronaldinho // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 25 august 2020 11:55 / Actualizat marti, 25 august 2020 12:05

Avocații brazilianului i-au convins pe judecători să dea sentință favorabilă după ce Ronaldinho și fratele său și-au admis vina în dosarul pașapoartelor false.

Ronaldinho și fratele său, Roberto de Assis Moreira, și-au recâștigat libertatea după mai bine de cinci luni și jumătate. Judecătorul Gustavo Amarilla a hotărât să îi scoată din arestul domiciliar în care se aflau într-un hotel de lux din Asunción, după ce aceștia au cerut un proces rapid și și-au recunoscut culpa de a fi folosit pașapoarte false la intrarea în Paraguay. 

Altfel, puteau să fie puși sub acuzare și riscau o condamnare, deși nu s-au găsit probe că ar fi complici la spălare de bani.

Nu vor fi despăgubiți de stat

Cei doi vor scăpa cu o amendă stabilită de autoritățile judiciare ale statului și nu vor fi despăgubiți pentru perioada în care au stat închiși, potrivit înțelegerii cu procurorii paraguayeni. Arestați pe 7 martie, brazilienii invitați la un eveniment caritabil au plătit și o cauţiune de 1,6 milioane de dolari, pentru a fi mutaţi din celulă în resortul de cinci stele. 

Dinho și fratele său vor trebui să respecte în Brazilia unele restricții și se vor afla sub observație, în caz contrar acordul cade și pot fi extrădați.

VIDEO. Ronaldinho, spectacol la fotbal-volei în închisoare

Mai multe știri de actualitate:

Gigi Mulțescu, decizie crucială! Ce face după venirea lui Cosmin Contra

E aproape de finalizare, dar data inaugurării e departe! Anunț - bombă: când s-ar putea juca primul meci pe arena din Ghencea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează