GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STEAUA

S-a dat în spectacol » Gigi a dirijat circulaţia de pe maşină după ce a petrecut iar într-un club din Mamaia

Gigi Becali în timp ce ordona traficul din Mamaia (foto: click.ro)
Gigi Becali în timp ce ordona traficul din Mamaia (foto: click.ro)

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 iulie 2012 19:13

Gigi Becali a început să fie atras de viaţa de noapte. Aşa se face că, în doar o săptămînă, finanţatorul Stelei şi-a făcut de cap de două ori în clubul din Mamaia al nepotului său, Lucian Becali.

Dacă prima dată a dansat pe mese, a băut lichior de abia se mai ţinea pe picioare şi le-a aruncat ocheade tinerelor, în noua escapadă Gigi a schimbat registrul, după cum scrie ”Click”. Trecuse de ora 3 dimineaţa cînd el, supărat că nu poate pleca din cauza aglomeraţiei din faţa localului, s-a urcat pe pragul maşinii sale, s-a ţinut cu o mînă de portieră, iar cu cealaltă s-a apucat să dirijeze traficul.

Cu gesturi energice, Becali s-a pus pe dat indicaţii, arătînd fiecărui şofer pe unde să o ia. La un moment dat, el a început să ţopăie, încît cei din jur, altfel amuzaţi, chiar s-au temut să nu cadă. După cîteva zeci de secunde s-a potolit, se pare sfătuit de Ionuţ Luţu, aflat alături în vehicul, apoi a pornit spre Constanţa.

Nu e prima dată cînd Gigi se urcă pe maşină. Aşa a făcut de multe ori după victorii importante ale Stelei, cum a fost la calificarea în semifinalele Cupei UEFA din 2006, cînd Steaua a eliminat Rapidul.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
mariuspc
mariuspc  •  16 Iulie 2012, 20:00

Un ziar de sport facut dupa chipul si asemanarea societatii romanesti. Oare nu ar fii mai bine ca aceasta fituica sa se numeasca ,,Gazeta Can-Can,,pentru ca cu sportul din pacate nu prea are nici o treaba. Articole de 2 bani scrise de jurnalisti ,,facuti la apelul bocancilor,, Oare in articolul de mai sus subiectul,,SPORT,,unde o fii?

pexibaniaz
pexibaniaz  •  16 Iulie 2012, 18:03

L-am vazut pe cioban cand injura o tipa animatoare din club. O facea in tot felul pentru ca nu canta cica! Hal de credincios e el cand isi baga doamna scula in toata lumea pe acolo.

badeadorian
badeadorian  •  16 Iulie 2012, 16:19
Postat de biancorossi pe 16 Iulie 2012, 16:09

si cui ii pasa de acest psihopat ?

gsp-ului , lor le pasa de sport ... poate prea mult . cica :))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close