GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACCIDENT

S-a încercat transferarea lui Mario Iorgulescu la o clinică din Italia » Care este starea tânărului

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 13:18

Mario Iorgulescu, 24 de ani, se află în continuare internat la Spitalul Elias din Capitală. Familia a încercat să-l transfere la o clinică din Italia, în noaptea de vineri spre sâmbătă, însă din cauza unei defecțiuni a aeronavei cu care urma să fie transportat, acest lucru nu a fost posibil, au declarat surse medicale pentru Mediafax.

  • Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident grav în urmă cu două săptămâni, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Șoseaua Chitilei;
  • Acesta a pierdut controlul mașinii sale, un Aston Martin DBS, și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism;
  • Șoferul mașinii a murit, iar Iorgulescu a fost operat de urgență la Spitalul Elias.

Potrivit sursei citate, există recomandarea din partea medicilor ca fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal să fie transferat pentru îngrijiri de specialitate la clinica din Italia. Starea lui Iorgulescu jr este, în continuare, gravă. 

În urmă cu două săptămâni, Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accidentat rutier grav, în urma căruia un bărbat în vârstă de 24 de ani a murit pe loc, iar Mario a fost internat la Spitalul Elias. La prima analiză avea o concentraţie 1,96 g/l alcool pur în sânge şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină.

Pe numele lui Iorgulescu jr. este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală. (Detalii AICI)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  21 Septembrie 2019, 15:39

Dupa intoxicarea mediatica privind "agravarea sanatatii" pupilei LPF s-a incercat scoaterea lui Mario Iorgulescu ilegala din tara - unde trebuie(???) sa dea cu subsemnatul pentru nenorocirea pe care a cauzat-o unui tanar de 24 de ani pe care l-a ucis, fiind la volanul unui bolid care gonea cu 240 km/h si aflat sub influenta alcoolului si al stupefiantelor - pentru a se face "nevazut-necunoscut" prin lumea larga. Numai providenta a facut ca avionul care urma sa-l "extraga" din tara sa nu poata decola, in noapte.

1594919290584499
Romica Marcut  •  21 Septembrie 2019, 14:37

Da dar *** scriu despre un ucigas

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1594919290584499
Romica Marcut  •  21 Septembrie 2019, 14:37

Asa sunteti niste *** *** ca pe timpul comunistilor ce ne intereseaza pe noi de un drogat si un *** ...si un ul care a ucis un om *** s au nascut unii si asa or sa moara

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează