GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SĂ NU UITĂM SĂ ZÎMBIM

Să nu uităm să zîmbim » liveTEXT de la nunta secolului: Cristi Borcea - Alina Vidican :)

Cristi Borcea îşi pune pirostriile
Cristi Borcea îşi pune pirostriile

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 29 august 2011 02:25

După o poveste de dragoste ţinută în secret timp de şapte ani, actionarul dinamovist Cristi Borcea îi jură astăzi iubire veşnică Alinei Vidican.

Asistăm la o nuntă fastuoasă, pentru care au fost cheltuiţi peste un milion de euro proveniţi din diferite afaceri, în nici un caz din transferuri. Nu lipsesc nici emoţiile pentru ginerică, ultraşii lui Dinamo anunţînd că intenţionează să strice petrecerea.

GSP.RO vă spune ce s-a întîmplat pînă acum şi mai ales ce va fi de acum încolo! Rămîneţi cu noi pînă la final! Tot ce scrie aici e un PAMFLET. :)

Ora 11:00 Alaiul nuntaşilor însoţiţi de celebrul lăutar Nicu Paleru cu un pian agăţat de gît ajunge în faţa locuinţei lui ginerică din Pipera pentru gătitul miresei. Curioşii sînt la balcoane de unde fac cu mîna, agitînd cotoare de steag şi bîte de beisbol. "Plecaţi cu toţii şi lăsaţi-ne / Dinamo nu e o afacere", strigă ei.

Ora 11:15 Naşul Gigi Becali soseşte şi el acasa la ginerică pentru a-i înmîna cadourile. O superbă limuzină Rolls Royce, 12 kilograme de brînză şi 32 de oi. Incredibil, acestea se încolonează pe terasă şi încep să cînte nuneasca!

Ora 12:00 Are loc tradiţionalul dans al miresei în centrul pieţei Victoria. Ba nu, e vorba de piaţa Galaţi! Toţi ochii sînt aţintiţi pe nea Gigi, care execută cîteva mişcări de break-dance printre tarabe, cu care electrizează asistenţa. Toată lumea aplaudă extaziată: "Bine, nea Gigiiiiii". Alina încă n-a ajuns!

Ora 13:00 Ruperea Turtei Miresei. Pentru acest ritual a fost contractat celebrul actor Jackie Chan, multiplu campion la karate în copilărie. Turta cedează de la prima lovitură.

Ora 14:00 Are loc somptuosul ritual al bărbieritului mirelui. O echipă formată din 7 profesionişti ai celebrului salon Christine Valmy se ocupă de Cristi Borcea. Nicu Perciune, celebrul frizer al vedetelor intră apoi prin învăluire pe partea dreapta şi atacă frontal freza acţionarului de la Dinamo. A ieşit o tunsoare scurtă, gen "soldatu` american".

Ora 17:00 O găleată de plastic plină cu apă este amplasată în faţa restaurantului "Amdasad'Or" din Otopeni în aşteptarea invitaţilor la recepţie, de la care nu vor lipsi Claudiu Răducanu, Ionuţ Luţu, Dumitru Dragomir, Gheorghe Ştefan zis "Pinalty" şi mulţi alţii. Va fi SPECTACOL!

Rămîneţi pe GSP. Vom continua să transmitem tot ce se întîmplă la petrecere, în paralel cu meciul Dinamo - Oţelul.

Surse demne de încredere ne-au confirmat că la restaurant vor fi prezente şi aproximativ 40 de exemplare superbe aduse special din Antarctica pentru a executa celebrul "Dans al Pinguinului". P.S. Pinguinii au fost cazaţi la Marriott.

Ora 18:30 În zonă îşi face apariţia tînărul cuplu format din Claudiu Raducanu şi din prietena lui, o fostă top model din generaţia Dana Săvuică. Machiajul acesteia e original, i l-a făcut fostul golgeter al Stelei cu o perversă ca pe Tîrgu Ocna pentru că i-a furat un cartof din ciorbă. "Mereu a fost mai nervos Blocnotes", ne-a confirmat un invitat prezent la ceremonie. "Dac-o fi să mă convoacă la şampanie, poate dau şi noroc", mărturiseşte Claudiu, la rîndul lui.

LIVETEXT "Dinamo - Oţelul" VS "Nunta lui Borcea"

Ora 19:00 Soseşte Ionuţ Luţu împreună cu logodnica. Vestimentaţia celor doi e asigurată de casa de modă  Venus, mulţumim şi Zirkon Media care ne-a adus ziarele.  Hagiluţu poartă o camaşă tip nailon, la care a asortat inspirat o cravată tip înflorată. Pantalonii marca Clujana.com purtaţi modern fără curea cad frumos pe pantofii tip bot de raţă anemică. Freza e făcută pe comandă.

Ora 20:00 În Groapă a început meciul Dinamo - Oţelul în timp ce invitaţii ajung rînd pe rînd la nuntă. Majoritatea doamnelor au ales pentru aceasta ocazie toalete simple. Bărbaţii au optat pentru stiluri exclusiviste, tinereşti şi rebele, cu cămăşi tip licra spălate de mînă, pantaloni bufanţi fără manşetă, care cad natural peste pantofii cu ciucuraşi asortaţi superb la ciorap. Luxul e desăvîrşit.

Ora 20:15 În Ştefancel Mare Danciulescu pătrunde în viteză pe partea dreaptă şi centreaza în careu, în timp ce în restaurantul din Otopeni ospătarii execută o incursiune printre mese cu farfuriile în mîini. Se serveşte aperitivul. "Daţi cîte unu` s-ajungă la toată lumea", strigă Mitică Dragomir!

Ora 20:42. Gigi Becali şi Cristi Borcea se uită la serialul Ezel. Dinamo conduce cu 1-0 în Groapă.

Ora 21:20 În Groapă Torje este deposedat de Ibeh, la restaurant un ospatar este deposedat de 4 sticle de vin. Semeghin e în formă.

Ora 22:00 După ce mai devreme refuzase aperitivul, George Copos returnează acum şi sarmalele. "A venit cu pacheţel de acasă nea George. Aşa se face dacă vrei să dai bani mai puţini la masă", dezvăluie un ospătar.

Petrecerea continuă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
reddogsv
reddogsv  •  29 August 2011, 08:50

xsatana2! Ce-a facut Otelul? ,,sa vezi cand o sa castige otelul asta seara :))))))))))))))))))))))))))))))999 ajunge in spital =))))))))))))))))9999999999999999999999999999''! Problema e ca nu ajungeti voi la spital? Adica la balamuc....O sa vi se intoarca toata rautatea asta inzecit!

suporterul.ro
suporterul.ro  •  29 August 2011, 00:37

sa nu ghicesc numele eroului care a scris asta :)

gallad3
gallad3  •  28 August 2011, 23:04
Postat de xsatana2 pe 28 August 2011, 19:42

sa vezi cand o sa castige otelul asta seara :))))))))))))))))))))))))))))))999 ajunge in spital =))))))))))))))))9999999999999999999999999999

nu ti-a iesit ;)

Vezi toate comentariile (24)
Comentează