GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DINAMO

Sala Dinamo se redeschide pentru public! Clubul Sportiv o face pe propria răspundere: "Semnez eu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2016 13:32

Sala Dinamo, închisă din cauza faptului că nu primise autorizația din partea ISU, va fi redeschisă, lucru confirmat de preşedintele CS Dinamo, George Cosac.

Acesta va semna actul prin care îşi asumă răspunderea pentru organizarea meciurilor.

"Suntem în discuţii avansate în ceea ce priveşte sala de sport. Vom merge pe proprie răspundere până la începutul anului şi să reuşim între timp să obţinem certificatul de la ISU. Şi tot până atunci să facem şi acea instalaţie solicitată.

La cum este construită sala şi în câte săli de sport am fost cu echipele CS Dinamo, asta este cu 200 la sută mai sigură şi voi semna asumarea răspunderii fără nicio reţinere.

Noi am trimis o solicitare la ISU pentru viitoarele meciuri, să le disputăm în sala Dinamo. Trebuie să vin să constate şi să intrăm în categoria celor fără risc deosebit, astfel să putem organiza meciuri pe răspunderea noastră", a declarat Cosac pentru News.ro.

9.350.000 € au fost costurile totale de construcție a Sălii Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  01 Aprilie 2016, 19:45

In orice caz destul de dubios faptul ca sala Dinamo nu are autorizatie ISU avand in vedere ca alte sali foarte vechi au,sau aumite sali noi a caror sigurana as pune-o la indoiala (sala din Galati sau Ploiesti spre ecemplu). Poate ca datorita aportului spectatorilor puteam sa trecem de grupele EHF la handbal,sa ajungem in play-off la baschet,sa ne batem la titlu la volei feminin si sa ne salvam de la retrogradare la volei masculin.

zidane92
zidane92  •  01 Aprilie 2016, 16:06
Postat de mariuss72 pe 01 Aprilie 2016, 14:51

In sfirsit un om care isi asuma raspunderea.

Noua ne-au cerut nu stiu ce perdea de apa in pereti pai sa nu imi zica mie astia ca exista asa ceva la iau la intamplare 3 orase: sfantu gheorghe,chiajna si baia mare?

mariuss72
mariuss72  •  01 Aprilie 2016, 14:51

In sfirsit un om care isi asuma raspunderea.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează