GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONTROL ANPC

UPDATE Săli de fitness închise în București! Control ANPC la cluburile World Class: „Sunt câteva zeci de echipe pe teren” + Comunicatul companiei

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 16:01 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 17:10

ANPC a efectuat o serie de controale la sălile de fitness World Class din București. O parte dintre acestea au fost închise.

„Bună! Regreăm să te anunțăm că locația World Class a fost închisă temporar prin decizia ANPC. Revenim cu vești și îți mulțumim pentru înțelegere!” a fost mesajul pe care mulți pasionați de fitness l-au primit azi.

Acesta a venit după seria de controale efectuate azi la sălile din București.

ANPC a închis o parte dintre sălile World Class din București

„O să vă confirm ca sunt niște controale în derulare. Ce săli au fost închise o să dăm ulterior, în cursul zilei de astăzi. Tot ce pot să vă spun în acest moment este că are loc un control”, a declarat directorul ANPC, Paul Anghel, pentru Fanatik.

Iar Horia Constantinescu, președintele ANPC, a spus că: „Avem o acțiune în desfășurare. Sunt câteva zeci de echipe pe teren, nu știu ce face fiecare dintre acestea. Aflu la finalul zilei de lucru”.

33de locații World Class sunt în București. În total, în țară sunt 45 de cluburi

World Class oferă 5 categorii de abonamente, cu prețuri cuprinse între 517 euro și 1.258 de euro pe an.

Comunicat World Class, în urma controalelor ANPC

World Class răspunde deciziei de închidere temporară a cluburilor de către Corpul de Control al ANPC

În urma închiderii temporare a unor cluburi World Class din București, ca urmare a acțiunilor Corpului de Control al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, rețeaua de health & fitness World Class România dorește să transmită publicului un mesaj clar și transparent de angajament pentru respectarea tuturor normelor legale și de asumare a responsabilității pentru remedierea oricăror deficiențe identificate.

În cadrul inspecției desfășurate de către ANPC în cluburi World Class din București, au fost identificate anumite aspecte legate de conformitatea cu normele și reglementările în vigoare și în anumite cazuri s-a dispus suspendarea temporară a activității.

Colaborăm strâns cu autoritățile competente pentru a remedia rapid și eficient toate aspectele care necesită intervenție. Siguranța, sănătatea și satisfacția membrilor noștri rămân prioritățile noastre principale, iar nevoile și preocupările lor sunt în centrul tuturor eforturilor pe care le depunem, zi de zi, în cluburile noastre.

Vrem să asigurăm publicul că ne angajăm să respectăm cu strictețe toate standardele legale și că luăm toate măsurile de remediere și îmbunătățire a experienței în cluburi, pentru a oferi un mediu sigur și plăcut pentru toți membrii noștri. Vom continua să colaborăm deschis și transparent cu autoritățile în această privință și să informăm publicul cu privire la situația fiecărui club.

Ne cerem scuze pentru orice neplăceri sau inconveniențe ce pot fi cauzate de această situație și vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin. 

Echipa World Class

Cifre alarmante pentru România: unu din doi români n-a făcut niciodată activități fizice!

Potrivit unor date din 2023, peste 800.000 de români sunt abonați ai unei săli de fitness, dar avem cel mai mic procent din Uniunea Europeană în dreptul celor care fac mișcare! Într-un raport al Organizației Mondiale a Sănătății, 58% dintre adulții de la noi sunt supraponderali. 

Statistica e alarmantă când vine vorba de procentul românilor care practică sport în mod regulat. Conform datelor celor de la Comisia Europeană la nivelul întregii Uniuni, România este ultima în clasament, alături de Polonia. Chiar dacă la nivelul întregii țări sunt mii de săli de fitness, Bucureștiul fiind lider, urmat de Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, foarte puțini români aleg să meargă la sală: doar 9%!

Cei mai mulți fac sport în propria locuință (58%), în aer liber (22%), iar 18% consideră că drumul de acasă spre serviciu e mișcarea necesară pentru fiecare zi. 

Într-o analiză a celor de la Ziarul Financiar care citează un raport al Comisiei Europene, românii practică sportul cel mai mult pentru îmbunătățirea stării de sănătate (31%). Apoi 26% pentru relaxare, 25% pentru ameliorarea condiției fizice, 22% pentru a ține sub control greutatea, iar 20% pentru îmbunătățirea performanțelor fizice și ameliorarea aspectului fizic.  Doar 15% fac sport pentru distracție. La nivelul întregii țări sunt înregistrate 8.000 de societăți care au ca domeniu de activitate centrele de fitness. 

Citește și:

Cum a reușit Gică Hagi să o cucerească pe Marilena: „Parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu să afle părinții mei”
RELAȚIE
Cum a reușit Gică Hagi să o cucerească pe Marilena: „Parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu să afle părinții mei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
TopSalary
TopSalary  •  08 Martie 2024, 18:18
Postat de kordell pe 15 Februarie 2024, 01:36

Cum mai merg afacerile in Vietnam ?

cum mai merg minciunile cum ca in SUA gymurile cresc cand d fapt ele scad,america fiind cea mai obeza tara din lume.

kordell
kordell  •  15 Februarie 2024, 01:38

517 euro sa mergi la sala ???? In America ma duc cu 10 mardei pe luna . Aici sunt salile ca farmaciile in RSR , la fiecare colt .

kordell
kordell  •  15 Februarie 2024, 01:36
Postat de TopSalary pe 14 Februarie 2024, 21:58

iarasi ma confunzi bai tibi iq 33. deci chiar esti nefamilist.

Cum mai merg afacerile in Vietnam ?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează