GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  VACANȚĂ

FOTO Vacanță romantică petrecută de Sandra Izbașa alături de soț: „Nu te lasă să îl părăsești”

Sandra Izbașa / Sursă foto: Facebook +47   FOTO
Sandra Izbașa / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 19:40 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 20:14

Fosta gimnastă Sandra Izbașa s-a relaxat de curând în Italia, la Roma, un loc apropiat de sufletul său. Multipa medaliată olimpică a plecat în „Cetatea Eternă” alături de Răzvan Bănică, bărbatul cu care s-a căsătorit religios vara aceasta.

Sandra și Răzvan Bănică au petrecut un concediu romantic la Roma, una dintre destinațiile europene în vogă.

Iar fosta gimnastă s-a declarat „vrăjită” de capitala Italiei: „Unul dintre puținele orașe care nu te lasă să îl părăsești și căruia îi promiți că vei reveni cât de curând…”, a scris Izbașa pe contul său de Facebook.

Cei doi îndrăgostiți au vizitat și s-au fotografiat în câteva dintre locurile-simbol ale Romei: la Fontana di Trevi, Colosseum, Pantheon sau Piazza del Popolo. 

+43 FOTO

Sandra Izbașa e îndrăgostită până peste cap

Sandra Izbașa, campioană olimpică în 2008 și 2012, a recunoscut să s-a îndrăgostit prima dată la 30 de ani, chiar de actualul ei soț: „Prima oară m-am îndrăgostit la 30 de ani. N-am avut timp de relații, nu poți să faci două lucruri bine, în același timp. M-am axat pe sportul de mare performanță”.

+43 FOTO

Vara aceasta, Sandra Izbașa a primit taina cununiei alături de Răzvan Bănică, după o relație de iubire de trei ani de zile.

„Un moment foarte special și ne bucurăm din suflet că am putut să luăm parte la această slujbă minunată și că suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu. Emoții, ca de fiecare dată, atunci când te pregătești și îți dorești să iasă un lucru perfect, pui suflet, pui emoție și, mai ales, că astăzi ne-am dorit să fie ziua noastră, pentru că exact acum trei ani noi ne-am cunoscut”, a mărturisit Sandra Izbașa, după slujbă, conform Antena 3.

Vacanță romantică petrecută de Sandra Izbașa alături de soț: „Nu te lasă să îl părăsești”
Sandra Izbașa, în vacanța de la Roma / Sursă foto: Facebook

Citește și alte știri de actualitate:

GALERIE FOTO Juan Bauza se iubește cu una dintre cele mai sexy jurnaliste din România » A lăsat Bucureștiul și s-a mutat pentru el la Craiova

VIDEO+FOTO Piesa de teatru „Sistemul Perfect” cu Kira Hagi a avut premiera la Teatru Național din București! Hagi a urcat pe scenă, aplaudat de sute de oameni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează