GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANCHETĂ

Scandal cu imagini indecente » Cisse a reacționat dur după ce a fost acuzat că-l șantajează pe Valbuena

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2015 19:03

Djibril Cisse neagă că ar fi fost implicat într-un caz de șantaj ce-l vizează pe fostul său coechipier Mathieu Valbuena.

Este vorba despre o trei persoane care l-ar fi șantajat pe Valbuena cu imagini video în care acesta ar fi apărut în ipostaze intime, cerîndu-i bani ca să nu facă public filmulețul.

Cisse este unul dintre oamenii interogați în acest caz. "N-am nimic de-a face cu asta, Mathieu este prietenul meu. Eu chiar l-am avertizat că se întîmplă ceva care-l privește. Nu e amuzant deloc, incidentul poate avea consecințe asupra mea și a lui", spune fostul fotbalist.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează