GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CUPA DANONE

SCANDAL la Cupa Hagi Danone: "Corupţie totală, o ruşine de competiţie!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 08 mai 2011 21:50

Mureşenii de la FC Junior au făcut acuzaţii grave astăzi după finala zonală pierdută la Sibiu, 1-2 cu Interstar, în competiţia rezervată cluburilor


Scandal în fotbalul juvenil. Astăzi, la Sibiu, s-a disputat finala zonală a Cupei Hagi Danone, rezervată cluburilor, între Interstar Sibiu şi FC Junior Tg. Mureş, cîştigată de gazde cu scorul de 2-1. "Îmi pare rău s-o spun, dar e o ruşine de competiţie. O corupţie totală, arbitrii care le răpesc copiilor de la vîrste mici visul să joace corect fotbal. Păi am jucat cu Sibiul, arbitri şi observator localnici, care au făcut tot posibilul să cîştige gazdele. Nu înţeleg cum FRF şi sponsorii au pretenţia să gireze o astfel de Cupă, care nu are nimic în comun cu spiritul sportiv de competiţie. Ce pretenţie mai poţi avea să investeşti în fotbal dacă de la cel mai jos nivel te loveşti de corupţie! E mai uşor să furi decît să investeşti şi noi avem pretenţia ca oamenii să bage bani în fotbal", a acuzat Tiberiu Petriş, deţinătorul clubului FC Junior Tg. Mureş.

Petriş a acuzat şi lipsa de organizare a fazei zonale: "Au cazat copii cîte 3 în paturi duble, e drept într-un hotel bun. Păi cum am investit din banii mei privaţi, credeţi că nu aveam bani să le luăm încă 3 camere duble? O debandadă totală, o repet, fără să mă ascund, o ruşine că astfel de competiţie e dominată de interese şi mai puţin de spiritul sportiv".

În replică, organizatorii competiţiei nu au dorit să comenteze în mod direct cele spuse de Tiberiu Petriş, ci au preferat să spună că această competiţie este bazată în primul rînd pe fair-play.

Iată comunicatul integral al organizatorilor Cupei Hagi Danone:

" Cupa Hagi Danone este o competiţie dedicată copiilor talentaţi la fotbal. Este cel mai mare eveniment de acest gen din România, avînd în vedere că reuneşte, pentru al doilea an consecutiv, peste 3800 de copii de la 280 de echipe participante. Cupa Hagi Danone promovează spiritul de competiţie şi fair-play-ul.

Faptul că echipa cîştigătoare a Cupei Hagi Danone reprezintă Romania la Finala Internaţională a Cupei Danone, alături de alte 40 ţări, este cea mai bună motivaţie pentru oricare dintre copiii participanţi.

Sîntem siguri că împreună, Danone şi Fundaţia "Gheorghe Hagi", în calitate de organizatori, am construit o competiţie model pentru Romania şi oferim cele mai bune condiţii pentru performanţă. Acest lucru este confirmat de numarul echipelor participante şi de nivelul ridicat al competiţiei.

Ne dorim să creştem această competiţie an de an pentru a le putea oferi copiilor un mediu în care ei să îşi etaleze talentul şi abilităţile sportive. Cupa Hagi Danone trebuie sa fie pentru copii nu doar o şansă să se afirme, dar şi un eveniment de neuitat".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
catabanu
catabanu  •  09 Mai 2011, 08:41

nu stiu ce sa intamplat la acest meci,dar stiu cine este petris,este impresarul care il impune pe florescu la nationala

likaaa
likaaa  •  09 Mai 2011, 00:15

Interstar este cea mai corupta echipa din tot sibiu...cand jucam la ei ne fricasa nu bage albitrii de la juniorii.....asa au facut intr un an cand au mers la departe.......O sa avem meci cu ei peste cateva zile parca Vad...RUSINE INTERSTAR RUSINE SIBIU

likaaa
likaaa  •  09 Mai 2011, 00:14

Interstar este cea mai corupta echipa din tot sibiu...cand jucam la ei ne fricasa nu bage albitrii de la juniorii.....asa au facut intr un an cand am mers la departe.......O sa avem meci cu ei peste cateva zile parca Vad...RUSINE INTERSTAR RUSINE SIBIU

Vezi toate comentariile (12)
Comentează