Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 15:50

Echipa Fantastică, singurul fantasy-game din România, care adună laolaltă mii de pasionați de fotbal și de strategie, anunță o modificare de regulament (link).

Pentru a menține spiritul de fair play și echilibrul de șanse în acest joc, Echipa Fantastică adaugă în regulament o limită rezonabilă, aceea ca un participant la joc să aibă dreptul de a participa la joc cu maximum 20 de echipe.

În cazul în care organizatorul va descoperi concurenți care încearcă să ocolească această regulă și să participe la joc cu mai mult de 20 de echipe, concurenții respectivi nu vor fi eligibili pentru eventualele premii câștigate în cadrul jocului Echipa Fantastică. Iar premiile vor fi acordate următorilor clasați, care respectă regula celor maximum 20 de echipe per utilizator.

Această nouă regulă, care devine aplicabilă imediat din momentul publicării acestei informări, a fost adăugată în conformitate cu punctele 19 și 21 din actualul regulament, potrivit cărora "Prezentul regulament poate fi completat si modificat unilateral, in mod justificat, de catre organizator si va intra in vigoare numai dupa publicarea pe site-ul www.gsp.ro. Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea concursului".

Vă mulțumim. Mult succes la Echipa Fantastică!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”