GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ZVONURI

Se însoară Sergio Ramos? » Pilar Rubio are planuri de nuntă

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 martie 2013 19:55

Relaţia dintre Sergio Ramos şi prezentatoarea Pilar Rubio trece printr-un moment foarte bun. Discret în relaţiile sale anterioare, fotbalistul Madridului dă frîu liber sentimentelor de această dată.

Ramos şi Pilar au făcut de curînd o scurtă escapadă la Londra, informează bolarosa.com. Jucătorul Realului postează des poze alături de iubita sa, lucru care nu s-a întîmplat în fosta sa relaţie, cu jurnalista Lara Alvarez.

După meciul cu Barcelona din campionat, Sergio Ramos i-a dedicat reuşia iubitei sale printr-un mesaj pe Twitter. ”Golul este pentru familia şi iubita mea, Pilar Rubio, cei care sînt mereu lîngă mine” a postat fundaşul pe reţeaua de socializare.

Recent, prezentatoarea tv a postat pe aceeaşi reţea de socializare un mesaj care lasă loc de multe interpretări. ”Am chef să-l intervievez pe Lorenzo Caprile...Vouă ce v-ar plăcea să-l întreb?”. Lorenzo Caprile este unul dintre cei mai cunoscuţi designeri de rochii de mireasă din Spania. De asemenea, Pilar Rubio a declarat la revenirea sa la postul ”La Sexta” că ”cel mai frumos lucru este să fii îndrăgostit”.

Playtech: Detalii șocante! Antonia și Alex Velea se tem pentru siguranța lor. Ce au ajuns să facă după ce au fost implicați în scandalul cu Fulgy


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează