GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SURVIVOR ROMÂNIA

Sebastian Chitoșcă, eliminat de la Survivor România: „Meritam să ajung mai departe”

Sebastian Chitoșcă / Sursă foto: instagram.com/chitoscaofficial/
Sebastian Chitoșcă / Sursă foto: instagram.com/chitoscaofficial/

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iunie 2021 13:51 / Actualizat luni, 28 iunie 2021 14:34

Sebastian Chitoșcă (28 de ani), fostul fundaș de la FCSB sau FC Botoșani, a fost eliminat de la Survivor România.

Survivor România a ajuns la final pentru „faimosul” Sebastian Chitoșcă. Începând de săptămâna viitoare, cei șase concurenți rămăși în competiție, doi Faimoși, Zanni și Elena Marin, și patru Războinici, Maria, Albert, Andrei și Marius, se vor confrunta în jocurile individuale în lupta pentru marele trofeu, informează Kanal D

Sebastian Chitoșcă: „Meritam să ajung mai departe”

„Mă bucur că am ajuns până aici, simt că am dus steagul Faimosilor la nivel înalt contra unor Războinici. Simt că mi-am îndeplinit multe obiective de când am intrat în această competiție și până acum. Îmi pare rău că nu am avut ocazia să mă lupt cu unul din echipa mea, Zanni. 

Chiar voiam să-mi testez abilitățile sportive cu un artist care are inima de sportiv și asta a fost singurul obiectiv pe care nu mi l-am îndeplinit aici. Nu am spus niciodată că am un vis, să câștig. Am plâns, am râs, am trecut prin multe lucruri. Îi respect pe cei de acasă că m-au susținut până acum. Consider că meritam să ajung mai departe. Sunt și fericit că mă duc acasă, la familie. Nu credeam că voi rezista atâtea luni fără ei”, a spus Sebastian Chitoșcă.

Chitoșcă și Ciuculescu, scandal-monstru la Survivor

Pe durata show-ului, Sebastian Chitoșcă (28 de ani) și Ștefan Ciuculescu (27 de ani) au fost implicați într-un conflict fizic la „Survivor România”. 

Ștefan Ciuculescu, fostul portar la FCSB şi la Rapid, și Sebastian Chitoșcă, ex-mijlocaș la FCSB, au sărit la bătaie în timpul emisiunii „Survivor România”. Cei doi făceau parte din aceeași echipă, a „Faimoșilor”, una împărțită în două tabere. 

Intriga scandalului a fost reprezentată de cele două tabere din echipa „Faimoșilor”. Chitoșcă și interpretul Zannidache erau liderii grupării majoritare, în timp ce Ștefan a fost susținut la acel moment doar de dansatoarea Elena Marin și de cântărețul Culiță Sterp.

VIDEO Sebastian Chitoșcă: „Nu vreau să mai revin în fotbal” + De ce a râs poliția din Germania de salariul lui

Citește și alte știri despre Survivor România:

Fostul portar de la Rapid și FCSB, eliminat de la Survivor România! Mesajul de despărțire

FOTO Scene ireale! Ciuculescu și Chitoșcă, foşti jucători la FCSB, şi-au împărţit pumni la Survivor România: „De aia nu vă halesc!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează