GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DELEGARE

Sebastian Colțescu arbitrează finala turneului final al UEFA Region’s Cup: Bavaria - Dolnośląski

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 19:41

"Centralul" din Craiova a fost delegat de FIFA la faza finală a Region’s Cup, competiție care se va disputa în Germania, în perioada 18-26 iunie. Colțescu se află pe aceeași listă cu alți cinci “centrali” pentru a arbitra la acest turneu final.

Aflată la ediția cu numărul 11, UEFA Regions’Cup este o competiție dedicată echipelor practicante de fotbal amator, organizată de UEFA. Gazda turneului final din acest an este Germania.

Cele 8 echipe calificate la faza finală au fost împărțite în două grupe de câte 4. Cele două formații care vor câștiga grupa din care fac parte se vor întâlni în finala competiției.

Grupele competiției

Grupa A: Bavaria (Germania), Istanbul (Turcia), Slovacia de Vest (Slovacia), Liga Normandiei (Franța)
Grupa B: Hradec Králové (Cehia), Dolnośląski (Polonia), Regiunea de Sud – Chayka (Rusia), Castilla și León (Spania)

UEFA a decis ca arbitrul român să conducă finala competiției care are loc miercuri, 26 iunie, de la ora 19:30. Acesta a fost delegat la confruntarea dintre Bavaria (Germania) - Dolnośląski (Polonia). 

Până acum, Colțescu a mai fost delegat la două meciuri din faza grupelor: Istanbul (Turcia) - Liga Normandiei (Franța) 2-1 și Castilla și León (Spania) - Regiunea de Sud – Chayka (Rusia) 1-2.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează