GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MANDAT DE ARESTARE

Sebastian Ghiță poate reveni în România! Decizia definivită luată azi în cazul fostului patron de la Asesoft

Sebastian Ghiță // FOTO: libertatea
Sebastian Ghiță // FOTO: libertatea

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2019 17:19

Sebastian Ghiță, patronul cu care echipa de baschet Asesoft Ploiești a câștigat 10 titluri de campioană și o cupă FIBA Europe, se poate întoarce oricând în România.

Judecătorii de la Curtea de Apel Ploiești au revocat și ultimul mandat de arestare emis pe numele lui Sebastian Ghiță, iar acesta poate reveni în țară oricând, potrivit Digi 24.

Decizia este una definitivă.

Sebastian Ghiţă a plecat din ţară în noaptea de 19 spre 20 decembrie 2016 şi a fost prins la Belgrad, Serbia, în 14 aprilie 2017.

„Am reusit să dovedesc că, în acest ultim dosar, probele falsificate au determinat niște judecători curajoși să dea o decizie corectă”
Sebastian Ghiță la România TV

Fostul om de afaceri a finanțat baschetul ploieștean timp de 16 ani și s-a retras de la echipă în februarie 2015, după ce a fost acuzat pentru fapte de corupție.
Sebastian Ghiță pe vremea când Asesoft Ploieșt domina baschetul românesc

Playtech: OMS aruncă BOMBA! Halucinant ce urmează după tulpina Omicron: 'Va fi și mai contagioasă'


Comentarii (4)
para.para
para.para  •  08 Martie 2019, 00:06

Nu mai mintiti poporul fecesebeilor. Ghita nu se poate intoarce in tara pentru ca mai are 2 dosare pe numele lui.

agiler
agiler  •  07 Martie 2019, 18:44

România a devenit raiul infractorilor și la propriu și la figurat.Ca și Roman ma întristează profund să văd că această țară frumoasă se scufundă pe zi ce trece.E clar semne de ieșire din coma nu prezintă pacientul.Si ajungem la decizia grea pe care o ia orice roman.Sa deconectam pacientul de la aparate.Adica să părăsim țara.Ori să ne rugăm în continuare să își revină.Adica să rămânem în țară.

kikostel
kikostel  •  07 Martie 2019, 18:20

In sfarsit s-a facut dreptate! Acest minunat om, un model de corectitudine, as zice chiar un sfant in viata, a fost reabilitat de justitiarii PSD. De oameni ca el si ca Elena Udrea are nevoie aceasta tara! Bravo Dragnea, bravo Tudorel!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează