GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  POARTĂ CASCĂ!

Şerban Huidu, la şase luni de la accident: "Visez clipa în care o să fiu iar pe schiuri"

Şerban Huidu
Şerban Huidu

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 17 iunie 2011 10:30

La aproape jumătate de an distanţă de teribilul accident în care a fost implicat pe cînd se afla la schi din Austria, Şerban Huidu se simte din ce în ce mai bine şi este nerăbdător să iasă din nou pe pîrtie.

"Deja visez clipa în care o să fiu iar pe schiuri. Deocamdată, trebuie să stau cuminte, să mă recuperez. Plus că n-am voie să am vreo altă lovitură la cap, vreme de un an", a spus Huidu pentru Libertatea.

"Am avut mare noroc că purtam un echipament bun şi o cască performantă. Eram singurul din grupul de 11 prieteni cu care eram pe pistă care avea cască. [...] Chiar şi duşmanii ori adversarii cred că au regretat accidentul. Uite, lui Mircea Badea: oricît nu pricepe el că se poate să faci televiziune şi altfel decît să-ţi spună un “nene” ce şi cum să zici, ştiu că i-a părut sincer rău de accidentul meu", a precizat Huidu.

Citeşte tot interviul cu Şerban Huidu pe Libertatea.ro!

Pe 29 decembrie, Şerban Huidu a fost internat într-un spital din Austria după ce a suferit un grav accident la schi. Încercînd să evite nişte copii aflaţi pe pîrtie, Huidu a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un copac. În urma impactului, acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost dus de urgenţă cu elicopterul la Spitalul Universitar din Innsbruck. Medicii i-au indus starea de comă pentru a-i putea acorda îngrijirile medicale necesare. Şerban Huidu a revenit în ţară la începutul lunii februarie. Citeşte toate detaliile despre accident aici!

CITEŞTE ŞI:
Accidentul lui Şerban Huidu naşte o întrebare: cît de periculoase sînt sporturile de iarnă? » Între agrement şi moarte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
damianlilboy
damianlilboy  •  17 Iunie 2011, 11:43

asha te vreau mai serbane nu trebuie sa renunti la un sport asa de frumos cum este schiul

redplayer
redplayer  •  17 Iunie 2011, 11:22

pai ba sica, si datul pe schiuri e un sport daca nu stiai;)

sica2ro200
sica2ro200  •  17 Iunie 2011, 10:51

BAI VOI SUNTETI ZIAR DE SPORT?????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează