DIVERSE  ·  NUNTĂ SERGIO RAMOS

SERGIO RAMOS, PILAR RUBIO // Jeff Bezos de la Amazon a achitat nota de plată la nunta anului! Motivul pentru care Ramos a acceptat

SERGIO RAMOS, PILAR RUBIO +11 FOTO
SERGIO RAMOS, PILAR RUBIO

Luni, 17 Iunie 2019

Nunta lui Sergio Ramos cu Pilar Rubio a fost evenimentul monden al anului în Spania.

Petrecerea grandioasă, care a inclus peste 500 de invitați și un mini-concert al celebrei trupe AC/DC, ar fi fost suportată de miliardarul american Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon (foto jos).

Diario Sevilla scrie că, din informațiile obținute de publicație, Bezos a decontat mare parte din costurile nunții pentru că fotbalistul realizează un documentar spectaculos, în opt părți, ce va apărea în exclusivitate pe platforma Amazon Prime. Nunta va face parte dintre acestea.

Ramos a anunțat că filmează pentru acest documentar încă din luna ianuarie, spunând că e vorba despre viața sa profesională și personală. Producția va apărea pe internet spre finalul anului și va fi disponibilă în peste 200 de țări.

Mai multe imagini de la nuntă, în galeria foto de mai jos:

Nuntă SERGIO RAMOS, PILAR RUBIO +11 FOTO

Cele mai sexy apariții la nunta lui Sergio Ramos: iubita lui Marco Asensio a făcut senzație! De ce n-au venit Zinedine Zidane și Gerard PiqueAcum a ieșit totul la iveală despre o prezentatoare tv de la noi și mafiotul Serghei Gorbunov! A fost arestată

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
20:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bochum - Stuttgart

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Milan - Torino

Digi 2
Program TV complet

Liga 1