GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPECTACOL ÎN WEEK-END

Sesiuni de test drive cu cele mai noi şi mai puternice maşini şi demonstraţii off-road pline de adrenalină!

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 21 mai 2013 18:57

În weekend-ul 23-26 mai, Băneasa Shopping City se transformă în cel mai important hot spot pentru împătimiţii de automobile şi motociclete! 

Cele mai noi şi inovatoare modele de automobile şi motociclete vor fi expuse în Piaţetele Town Square şi Food & Fun City. În plus, vizitatorii se vor putea bucura de o experienţă premium de condus, înscriindu-se la sesiunile de test drive, care au loc pe 25 şi 26 mai, între orele 10:00-22:00.

Parcarea centrului comercial  se transformă într-un adevărat circuit: maşini de teren şi motociclete KTM conduse de câţiva dintre cei mai apreciaţi piloţi se vor întrece în demonstraţiile de  off-road driving, spre deliciul iubitorilor de adrenalină. În acelaşi timp, vizitatorii vor ocupa un loc în tribunele Etapei I a Campionatului Naţional de Îndemânare Auto, un adevărat spectacol al şofatului profesionist, cu maşini modificate. Aceasta va avea loc pe 25 şi 26 mai, între orele 10:00-22:00. În cadrul competiţiei se vor întrece în obţinerea celui mai bun timp de parcurgere a traseului cu obstacole peste 50 de piloţi membri ai cluburilor sportive, din toate categoriile, de la juniori la avansaţi.

Şi în acest weekend, bărbaţii pot lua parte la provocările din cele 5 zone tematice din Oraşul Bărbaţilor: Rafinament – unde pot descoperi cele mai noi tendinţe în moda masculină, Risc – unde pot admira noul model Harley Davidson şi îşi pot testa norocul cu diverse activări specifice, Emoţie – în cadrul căreia părinţii şi copiii pot lua parte la activităţi distractive, Control şi Aventură – unde îi aşteaptă camionul Dakar Dementor încărcat cu motociclete KTM şi unde curajoşii pot sări pe salteaua gonflabilă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează