GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GEST CARITABIL

Şi din închisoare poţi ajuta un om bolnav! 10.000 de euro din partea lui Gigi Becali pentru o fetiţă din Galaţi

Articol de - Publicat miercuri, 07 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 07 august 2013 17:23

Încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde-şi ispăşeşte o condamnare de 3 ani şi jumătate, Gigi Becali a ţinut să-i ofere unei fetiţe bolnave din Galaţi, Cristiana, suma de 10.000 de euro pentru un tratament ca să încerce să se vindece de o boală rară.

Puştoaica de 14 ani are hipersomnie diurnă, care o face să doarmă pînă la 100 de ore în continuu. Gălăţeanca s-a vindecat de boală în Italia, iar acum are nevoie de bani pentru a continua tratamentul, astfel încît boala să nu recidiveze.

Becali a urmărit în închisoare un material despre Cristiana pe România TV şi l-a însărcinat pe vărul său, Virgil, să-i dea banii fetiţei. Lucru ce s-a întîmplat azi. Patronul Stelei a ţinut să facă o faptă bună, de ziua fiicei sale Teodora, care a împlinit 18 ani.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
pisoiulucigas
pisoiulucigas  •  01 Octombrie 2013, 14:58
Postat de liviuandrei1986 pe 07 August 2013, 18:51

care mii de persoane ? a furat de la stat adica de la milioane de persoane si a ajutat cativa oameni saraci ( care sunt saraci pentru ca sunt multi ca el care fura de la stat) pentru ca erau probabil camerele de filmat sau ziaristi becalizati care sa scrie articole despre el acolo!!

Pentru cei care nu cunosc toate datele problemei, sunt rugati sa taca. Becali a ajutat mii de oameni in tara asta. Eu locuiesc in Bucuresti dar sunt originar din Galati. In judetul Galati, ca urmare a deversarilor Siretului care pur si simplu a sters de pe fata pamantului localitati intregi, a venit nea Gigi si a reconstruit zeci si zeci de case. Practic localitati intregi au fost reconstruite de nea Gigi. Presa v-a zis de asta ceva? NU ! S-a laudat domnia sa cu asta? NU ! Indiferent ca a vrut sa isi faca reclama sau nu, important e ca fapta sa a ajutat pe cineva. Cati dintre voi ati intins o paine unui sarac? Cati ati dat o geaca nepurtata de mult drept donatie la Crucea Rosie? Cati?

steaua024
steaua024  •  08 August 2013, 00:34

Fapta ramane fapta si daca este facuta din inchisoare cu atat mai relevanta ! Si nu e prima...Sunt convins ca foarte multi napastuiti au fost ajutati de Gigi Si nu numai ei; Bani pentru lacasuri de cult , bani pentru constructii de locuinte etc. Avantaje? Nu le vad! Publicitate? Asi ! Pentru greselile sale a fost pedepsit de lege cu inchisoarea, dur si drastic..Dar ma intreb cati din cei cu averi uriase facute peste noapte in biata Romanie au facut asemenea gesturi.Isi vad linistiti de hotzii! Aud? Dati din clantza pe aici, insa nimic nu e de capul vostru, decat mancarea de rahat in spatele unui biet nick name.....

bogdanelibm
bogdanelibm  •  08 August 2013, 00:11

daca toti care au furat in tara asta ar da macar cate o donatie statului pe care l-a pagubit de minim 10mii de euro cu siguranta ar creste nivelul de trai al multor oameni napastuiti din aceasta tara

Vezi toate comentariile (24)
Comentează