GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GIGI BECALI CONDAMNAT LA 3 ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE

Soluţie pentru Becali » Finanţatorul Stelei ar putea ieşi mai devreme de 3 ani de la închisoare

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 20 mai 2013 20:27

Patronul Stelei, Gigi Becali (55 de ani), a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Finanţatorul echipei din Ghencea va sta după gratii cel puţin doi ani. Potrivit legii, condamnaţii care execută pedepse ce nu depăşesc 10 ani de închisoare pot beneficia de eliberarea condiţionată după ce execută cel puţin două treimi din pedeapsă.

Dacă vor munci după gratii sau vor elabora lucrări ştiinţifice, invenţii sau inovaţii, condamnaţii mai pot beneficia, teoretic, de o reducere a pedepsei, de cîteva zile până la cîteva săptămâni, informează Mediafax.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (110)
radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  21 Mai 2013, 09:20

baa eu ii dadeam 10 ani de puscarie, si cu steaua in liga a 3 - a

tigruzzu
tigruzzu  •  21 Mai 2013, 03:33

Doar-doar ce făcu blatul cu Viitorul și deja e la pârnaie! Doamne, ce RAPID s-a făcut justiția divină! ;-))) Hai și Cutie-de-carton pe vreo 4 ani, că ciobenul vrea să pape o roșie împreună cu slugoiul său. :-)))

cretzwoo
cretzwoo  •  20 Mai 2013, 23:02
Postat de radu.de.la.faru pe 20 Mai 2013, 21:56

deja va DESFINTAT VIITORUL CONSTANTA :)))) putea sa va dea 7 nu 5 goluri, deci recunosti ca tii cu o fosta ECHIPA COMUNISTA recte steaua :)))...baaa ce mi-ar place sa-i dea si RIVALEI voastre de o viata ( alta echipa de comunisti ) recte DINAMO vreo 4 goluri , HAI UN 4 - 2 pentru VIITORUL e bine ?! :))))...

da asa de rau ne-a desfiintat viitorul ca finu l-a scapat pe nasu de la retrogradare :) cred ca esti singurul naiv care nu striga blat :))

Vezi toate comentariile (110)
Comentează