Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2011 21:17

Sorin Ovidiu Vîntu, reţinut pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă, a fost scos din sediul Parchetului instanţei supreme şi dus cu o dubă în arestul Direcţiei Cercetări Penale. Omul de afaceri nu a făcut nicio declaraţie în legătură cu reţinerea sa în acest caz.

În timp ce era urcat în dubă scaunul cu rotile în care se afla Vîntu, poliţiştii l-au atins pe omul de afaceri la un picior, moment în care acesta a început să ţipe.

Cei şapte-opt paznici ai lui Vîntu care îl aşteptau în faţa sediului Parchetului au încercat să îi ţină pe jurnalişti departe de acesta.

UPDATE 20:10. Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut. Potrivit Parchetului General, în perioada martie-aprilie 2011, sub ameninţarea denunţării unui contract de consultanţă şi management, Vîntu i-a cerut lui Sebastian Ghiţă suma de 150.000 euro. În plus, Vîntu l-ar fi ameninţat cu moartea pe Ghiţă şi familia acestuia, mai comunică Parchetul General.

Citiţi materialul integral pe site-ul Antenei 3!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion