GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  KMKZ

SportFun » Noul Stadion Dinamo în viziunea lui Ionuţ Negoiţă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 martie 2014 17:44

Aţi observat că atunci când un club românesc de fotbal nu mai are bani de salarii scoate pe piaţă un proiect de stadion nou?

Zilele trecute am tot văzut în presă un OZN dat drept noua casă a lui Dinamo. Până să se facă aşa ceva în Ştefan cel Mare, adică prin 2145, mai bine ne concentrăm pe proiecte fezabile, cum ar fi un complex sportiv polivalent construit de Ionuţ Negoiţă, cu firmele sale. Ceva revoluţionar, care va împleti sportul şi voia bună, cu blocuri de locuinţe din rigips în locul tribunei a II-a, hotel la Peluza Nord şi Aqua Park la T1 şi Peluza Sud. De tribune nu mai e nevoie, şi-aşa nu mai vine lumea la meciuri. Cum ar fi să vezi un Dinamo – Ceahlăul de pe o saltea gonflabilă? Sau să prinzi un gol de-al lui Rotariu în timp ce vânturi varza pe balcon?

 

* text scris de colegii de la KMKZ.ro

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (44)
bamse1901
bamse1901  •  20 Martie 2014, 10:59

o pata de amuzament, trebuie interpretata ca atare

adrian_hora
adrian_hora  •  20 Martie 2014, 10:57
Postat de conasu_boeru pe 20 Martie 2014, 00:06

Esti in grava eroare ! Daca scenele astea se intamplau peste tot cu oierul si slugile lui, nu inseamna ca se intampla peste tot ! Cred ca ai uitat prea repede scenele penibile in care retardatul se urca pe masina si toti faceati plecaciuni si scandati numele lui in urale ! Ai vazut asta la dinamovisti ?! Niciodata !

din pacate la dinamovisti nu e cazul (inca), ar trebui sa aiba ceva performante pentru asta!

adrian_hora
adrian_hora  •  20 Martie 2014, 10:56
Postat de 88gore88 pe 19 Martie 2014, 23:10

ha ha ha....ce-am mai ras.Cat de amuzant esti domnule mancator de rahhat....ai un haz de-mi vine sa o futt pe m@t@

esti tare, de ce nu ii dai nume, prenume si adresa ca sa stie unde sa vina?

Vezi toate comentariile (44)
Comentează