GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CAMPIONATUL NAŢIONAL ”C”

Sportul a devenit campioană la juniori sub ochii lui Hagi

Sportul a devenit campioană la juniori sub ochii lui Hagi +4   FOTO
Sportul a devenit campioană la juniori sub ochii lui Hagi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2011 17:40

Juniorii născuţi în 1996 ai Sportului au cîştigat la penalty-uri (3-2) finala Campionatului Naţional de Juniori ”C” în faţa lui ACU Arad

Atmosferă de meci mare la Buftea: Sportul a devenit campioana României la juniorii născuţi în 1996, după o partidă cîştigată la penalty-uri. Cu un portar în formă de zile mari, studenţii i-au depăşit pe cei de la ACU Arad cu 3-2, abia după loviturile de departajare. Deşi Marius Şumudică-fiul a fost doar rezervă, Şumi tatăl a ţipat tot meciul la puştii din teren, uitînd că nu se află pe bancă. După finalul partidei, bucuros că băiatul său a luat trofeul acasă, fostul antrenor al Rapidului a scandat alături de ceilalţi părinţi: "Toată lumea ştie/ Cupa e-n Regie".

Printre vedetele prezente la meci s-au numărat Hagi, Gigi Mulţescu, Narcis Răducan şi Mircea Rădulescu.

Medaliile de campioni au fost oferite de Belodedici şi Ştefan Iovan, în calitate de oficiali ai FRF. Puştii au surprins la poza de final, cînd au apărut în tricouri pe care se putea citi numele fostelor glorii ale Sportului ca Hagi, Marcel Coraş sau Gino Iorgulescu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează