DIVERSE  ·  ACCIDENT

Starea fiului lui Gino Iorgulescu s-a înrăutățit » Comunicatul medicilor: „S-au intensificat măsurile de suport al funcțiilor vitale”

Marti, 10 Septembrie

Starea lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, cel care a provocat un accident cumplit în urmă cu două zile, s-a înrăutățit, a anunțat Spitalul Elias prin intermediul unui comunicat.

„Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport al funcțiilor vitale", se arată într-un comunicat de presă al purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță. 

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier. 

"Bilanțul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenției chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice: 

1.Hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid și mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid și ileon distal 

2.Contuzie pulmonară bilaterală severă 

3.Fracturi costale bilaterale. 

Intraoperator s-au practicat manevre de hemostază chirurgicală și rezecțiile intestinale dictate de leziunile descrise anterior. Leziunile post traumatice extra abdominale, care nu beneficiază de tratament chirurgical au rămas sa fie urmărite și tratate conservator” - comunicat spitalul Elias 

Mario Iorgulescu a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 24 ani. În accident a murit șoferul din cel de-al doilea autoturism, iar conducătorul auto care a provocat accidentul a fost rănit grav și transportat la Spitalul Elias.

Vezi și:

VIDEO Camerele de supraveghere au surprins viteza excesivă avută de Mario IorgulescuO altă fetiță din Gura Șuții, la un pas să fie răpită! Mama fetei rupe tăcerea! 'Coborâse din mașină, unul dintre ei. Dacă a văzut că m-am dus repede după fetiță, celălalt i-a zis...'

Libertatea

Comentarii (13)

Danny Pedr  •  10 Septembrie 2019, 21:12

WTF WHO CARE ,

Danny Pedr  •  10 Septembrie 2019, 21:10

Nu intalent cine e asta care spitalul face comunicat de presă, RUSINE

marius.bxl  •  10 Septembrie 2019, 19:37

Nu are nici pe naiba .fake news de la spital

Vezi toate comentariile (13)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Wuhan

Digi 2
17:00 Fotbal, Liga 2

Farul Constanța - Ripensia Timisoara

Digi 1, Telekom 1, Look
20:00 Fotbal, Turcia

Beșiktaș Istanbul – Istanbul BB

Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1

Viitorul - Politehnica Iași

Digi 1, Telekom 1, Look
21:30 Fotbal, Bundesliga

Wolfsburg - Hoffenheim

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 2
23:00 Fotbal, Portugalia

Sporting Lisabona – Famalicao

Look Plus
Program TV complet

Liga 1