Comentarii (5)
1745flo  •  18 Octombrie 2019, 15:25

A început să mănânce? Foarte bine, inseamna ca poate sa meargă si la pușcărie acuma!

boierasul  •  18 Octombrie 2019, 15:12

E ok ))) acum poate fi mutat in Madagascar sau alta zona cu care Romania nu are acord de extradare ))) cu banii lui tata traieste baiatul fericit pana la adanci batraneti in alt stat )))

Octavian Go  •  18 Octombrie 2019, 14:55

Imi pare rau si il compatimesc pe Gino Iorgulescu, un parinte care nu s-a ocupat de educatia copilului sau. Acest baiat de bani gata nu a facut doar un accident de circulatie mortal. Este un CRIMINAL pentru ca s-a urcat la volan beat si drogat a gonit ca un *** si a omorat un tanar nevinovat care avea si un copil. Sper ca odrasla sa fie aspru pedepsita iar justitia sa nu poata fi influentata de banii lui Gino.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saramago  •  18 Octombrie 2019, 14:46

Pe când la comenzile unui nou bolid ?

doriansky  •  18 Octombrie 2019, 14:43

Ce veste minunata!! si asta e doar inceputul ... vor urma si altele, printre cele mai probabile fiind urmatoarele: - a fost exernat din clinica si Gino a impartit cate 200 de coco la fiecare infirmier si liftier de pe-acolo, - a fost achitat sau a primit totusi 11 ani cu suspendare (dupa modelul Huidu numai ca Maria a omorat "decat" o persoana si nu 3), - iar cea mai buna va fi ca tasu' i-i va face cadou o noua troscoleta, de data asta mult mai sigura dpdv al testelor NCAP cu care indiferent de viteza de rulare nu mai are ce sa ti se intample si astfel nu mai e nevoie de stea parintii in emotii maxime si sa cheltuie aiurea pe avioane medicale si clinici din afara! Sa ne bucuram asadar acum, cat inca nu ne-ntalnim cu Mario in trafic!

Comentează