GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LUCRĂRI

STEAUA // VIDEO + FOTO Lucrările înaintează rapid la arena din Ghencea! Se pregătește montarea gazonului

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2020 17:22

Lucrările la arena din Ghencea se apropie cu pași repezi de final. Sistemul de drenaj a fost instalat și se pregătește montarea gazonului.

Stadionul din Ghencea, cu o suprafață de joc de 105 metri lungime și 68 de metri lățime, va avea un gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, drenaj și sistem de irigație. 

Specialiștii afirmă că montarea propriu-zisă a gazonului va începe în luna aprilie. Până atunci, Compania Națională de Investiții a dezvăluit stadiul avansat al lucrărilor subsidiare.

VIDEO // Se pregătește montarea gazonului pe arena din Ghencea

GHENCEA, proiect inițial

  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Cost: 64.500.000 euro
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă
  • Ce este nou: suprafața construită ajunge la 82.000 mp, de la 70.000 mp; peste 570 de locuri de parcare; crearea de spații de antrenament pentru alte sporturi

2020 (martie)este termenul de finalizare al stadionului Ghencea

Vezi și:

FOTO // Imagini noi cu stadionul Arcul de Triumf! În ce stadiu se află lucrările

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
stelistcivil
stelistcivil  •  02 Martie 2020, 18:48

Inexplicabil, iresponsabil si incalificabil, ca in 2020 si in UE sa construiesti o arena moderna de 31 mii locuri in curtea unei unitati militare toxice, infiintata abuziv de armata sovietica de ocupatie in 1947. Incredibil ca Romania a ramas ultima tara din UE in care inca mai exista aberatiile sportive militarizate CSA si Dinamo, care in loc sa dispara, ca peste tot in lumea libera, sunt dotate cu stadioane noi, sa fie pentru miutele gradatilor pilosi si smecheri care si-au gasit loc caldut in adaposturile de lenesi CSA si Dinamo. O imensa, inegalabila, rusine pt Romania!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează