GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EXTRASPORT

Steve Jobs, părintele Apple, s-a retras din cauza unei boli incurabile

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 25 august 2011 13:04

Steve Jobs, cofondatorul Apple Computers, a decis să se retragă din funcţia de director general al companiei. Cauza este cancerul de pancreas cu care se luptă de 7 ani şi care, se pare, a intrat în faza terminală

Jobs are 56 de ani era şi CEO al Pixar pînă la achiziţia acestui studio de animaţie de către compania Disney. Jobs este considerat ca fiind cel mai influent personaj atît din industira calculatoarelor cît şi în industria divertismentului.

Jobs a redactat o scrisoare către Consiliul Director şi către Comunitatea Apple: "Am spus întotdeauna că dacă va veni ziua în care nu-mi voi mai putea susţine obligaţiile ca CEO la Apple, voi fi primul care va anunţa acest lucru. Din păcate, acea zi a venit. Demisionez din funcţia de director general. Aş dori să rămîn, dacă sînteţi de acord, Preşedinte al Consiliului Director şi angajat la Apple. În privinţa succesorului meu, îl recomand pe Tim Cook ca director general la Apple. Cred că, pentru Apple, vremurile cele mai strălucitoare şi mai pline de inovaţie de-abia de acum vor începe. De-abia aştept să asist şi să contribui la acest succes dintr-un rol nou. Mi-am făcut cîţiva prieteni buni la Apple şi le mulţumesc pentru anii aceştia petrecuţi împreună".

Jobs are o avere de 8,3 miliarde de dolari. Este căsătorit din 1991 cu Lauren Powell şi au patru copii. A îmbrăţişat religia budistă. Bazele afacerii de miliarde a fost pusă în 1976.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
studioplusresidence
studioplusresidence  •  26 August 2011, 10:40

://www.studioplusresidence.ro/ garsoniere la cele mai mici preturi

wwerko80
wwerko80  •  25 August 2011, 16:23

"A îmbrăţişat religia budistă" asta la mancat. Sia intors spatele lui Dumnezeu. Ia dat bani cu caru Dumnezeu, dar la ce folos? Asa se intampla cand te joci cu viata. Banii ochiu dracului. Sa vandut pt bani. Acum cine il mai vindeca :) .

marian_u
marian_u  •  25 August 2011, 15:57
Postat de huhuruz77 pe 25 August 2011, 15:43

Eu asta mi-am dorit an de an si asta-mi voi dori intotdeauna : sa fiu SANATOS !!! Sper ca Jobs sa-si revina, s-au mai vazut astfel de MINUNI !!! Sanatate, Mr. Jobs !!!!!

la cancerul de pancreas nu sunt minuni... ca si-a amanat "soarta" cu 7 ani este o minune totusi dar in maxim 6 luni se duce.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează