GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BARCELONA

Superdezvăluire a lui Gică Popescu! Discuție fabuloasă cu Johan Cruyff » Gestul neașteptat pe care era gata să-l facă Stoichkov, după ce a aflat de condamnare

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2016 22:50

Gică Popescu a dezvăluit la Antena 3 un episod incredibil cu Johan Cruyff, care i-a fost antrenor la Barcelona. De asemenea, a amintit de o întâmplare incredibilă cu Stoichkov. 

"Johan îl trimitea pe Jordi (n.r fiul său) la mine acasă ca să vadă cum se comportă un profesionist. Îl trimite să stea cu mine în cameră. Cruyff m-a pus căpitan ca să mă responsabilizeze.

El mi-a zis: știi ce de te-am adus la Barcelona? Eu i-am zis ca să joc fotbal, nu? El mi-a făcut semn din deget. Nu, nu. Ca să faci diferența.

Cruyff mi-a zis că sunt cel mai profesionist jucător. Iar eu, am o ierarhie a antrenorilor. Locurile 1, 2 și 3 sunt ale lui Cruff. Anul următor am lucrat cu Mourinho, care era secundul lui Bobby Robson", a zis Popescu la Antena 3.

...moment incredibil cu Hristo Stoichkov: "La o săptămână de la eliberare, am primit un mail de la Barcelona să mă invite la un meci al legendelor cu Real Madrid la Ryad.

Acolo nimeni nu m-a întrebat nimic despre închisoare. Nici presa spaniolă, Barca TV, Mundo Deportivo, Sport.es, nimeni nu mi-a pus o întrebare despre asta. Stoichkov a fost singurul, dar după, când am ieșit noi doi la masă.

L-am întrebat dacă are probleme, dacă are ceva pe rol. El a vrut să protesteze în centrul Capitalei după decizie. I-am zis să stea liniștit în Bulgaria. A înțeles că eu voiam să respect decizia justiției".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
andy_2008
andy_2008  •  22 Iunie 2016, 08:00

Nu stiu ce tara suntem dar sunt sigur ca ne plac HOTII. Saracul Hot!!!

811138202295049
Stefanescu Emil  •  22 Iunie 2016, 02:11

MULTI *** SANTETI CU COMENTARII AIUREA DESPRE LEGENDELE ROMANIEI,MI-E SCARBA DE VOI.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1645653982388916
Leo Dino  •  22 Iunie 2016, 01:10

GSP ..vrem mai multe articole cu prea scumpu Reghe cum il alintatiiiiii Lasa pe Popescu.Timpu lui a trecut de cand a intrat la beci.Nu uitati si pe Jijica si prea iubitu ,talentatu si mentoru Muiza ..Dupa multe articole cu mari jucatori grei milioanelor Popa si Stanciu,Chipciu si restu va rugam

Vezi toate comentariile (7)
Comentează