GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TURNEU

Superturneu la Craiova! Rădoi, Dică, Pancu și Dănciulescu vor fi prezenți

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 12:46

Craiova va fi gazda unui superturneu pe data de 19 decembrie. Craiova Maxima, Steaua UEFAntasticii, Dinamo Old Boys, Rapid, FC Argeș, Poli Timișoara, Jiul și naționala artiștilor sunt echipele invitate să evolueze la acest turneu.

Adrian Troscenco, SR Consulting, casa de pariuri Betano și Joma România sunt cei care au pus la cale totul pentru evenimentul care va avea loc la Sala Polivalentă din Craiova.

La Steaua, printre alții vor juca Mirel Rădoi, Nicolae Dică, Rică Neaga și George Ogăraru. La Dinamo vin Prunea, Lupescu, Marius Niculae și Ionel Dănciulescu. Nu vor lipsi nume precum Emil Săndoi, Gică Craioveanu, Pavel Badea, Paul Codrea, Daniel Pancu, Daniel Niculae, Constantin Schumacher sau Marius Măldărășanu.

Cadouri la Școala Nanu - Muscel

Pe 20 decembrie Dan Nistor (CFR), Mihai Popescu (FC Voluntari) și Andrei Ivan (Krasnodar) vor merge să împartă cadouri elevilor de clasa a II-a de la Școala Nanu - Muscel.

Această acțiune care se va desfășura la Câmpulung face parte din șirul unor astfel de evenimente caritabil intitulate "Decembrie, luna bucuriei".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1629402147290065
Pelihaci Laurentiu  •  10 Decembrie 2017, 14:46

fituica de casa a ciobanului CRAIOVA....organizeaza si vOI comentati de fcsb numiti-va.....proOAIA

Vezi toate comentariile (1)
Comentează