GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Suporterii nu mai rezistă şi cer implicarea Olguţei Vasilescu în renaşterea Craiovei: "Am pierdut deja 2 ani cu promisiuni"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 20 ianuarie 2013 16:28

Fanii olteni nu mai pot suporta umilinţa prin care au trecut în ultimii doi ani şi cer printr-un comunicat primarului Craiovei, Olguţa Vasilescu, să fie mult mai implicată în renaşterea Universităţii Craiova.

"Asociatia Suporterilor Olteni solicita ferm doamnei Lia Olguta Vasilescu , primarul municipiului Craiova, implicarea neintarziata in renasterea Universitatii Craiova. In numele onoarei promisiunile facute in timpul campaniei electorale trebuiesc respectate!

Ajunge cu suferinta suporterilor Craiovei! Am pierdut deja aproape doi ani cu promisiuni, nu mai putem astepta la nesfarsit. Implicati-va doamna primar pentru salvarea unui mit, demonstrati ca sunteti mult superioara celor ce au condus urbea si echipa pana in urma cu putina vreme si oamenii va vor fi recunoscatori!

Pentru ca renasterea echipei sa fie una autentica si de durata trebuie excluse din start persoanele care ne-au adus in situatia actuala. Craiova trebuei să renască!", a fost comunicatul remis de ASO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
cs_oltenia_craiova
cs_oltenia_craiova  •  21 Ianuarie 2013, 13:33
Postat de cs_oltenia_craiova pe 20 Ianuarie 2013, 17:07

Singura solutie este o noua echipa diferita. BAYERN MUNCHEN s-a infiintat in 1900 din suporterii lui MUNCHEN 1860 care fiind alb-albastra nu a reusit prea multe. ei locuitorii landului BAYERN au reusit la 1900 si oltenii nu pot face o echipa OLTENIA in la 113 ani in urma? Cel mai bine ca o echipa din OLTENIA sa se mute la vara in Craiova sa zicem Damila daca promoveaza sau CS APA in liga 2 si sa se numeasca OLTENIA CRAIOVA .Doar unindu-se toti investitorii din Oltenia se poate face ceva in fotbal.Ce sa faca primaria ? nu ai cum sa iei bani din buget sa-i dai pe fotbalisti pentru ca se pot foarte usor fura bani in felul asta. Primaria nu poate asigura decat baza materiala si transport

Asociatia Suporterilor Olteni ar putea milita pentru o noua echipa care sa rescrie istoria fotbalistica a Craiovei si a Olteniei,echipa se poate numi chiar Asociatia OLTENIA CRAIOVA si nu ar conta cine o finanteaza va fi o cea mai frumoasa echipa din Romania iar culorile sa le ia negru-rosu opusul cromatic al lui alb-albastru si ca un protest, important ar fi sa se joace fotbal la nivel inalt si sa se prezinte orasul si regiunea care da spectatorii meci de meci, o echipa universitatea poate ca va mai aparea candva dar fara rezonanta oricum parea cam de amatori cu numele ala, a fost o etapa am terminat cu totii facultatea. cum ar fi OLTENIA CRAIOVA vezi userul OlteniaCraiovaRedWin pe youtubE

twork
twork  •  21 Ianuarie 2013, 01:00

oltenii sunt oltenii iar romanii raman romani.!!!!!

radacostel
radacostel  •  20 Ianuarie 2013, 23:22

Doru nu are brate ,dar parca iti sufoca sufletul.Vrem echipa !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează